Bez kamate za modele Corolla i C-HR

24. Jun 2019

Toyota Corolla

 

Nakon lansiranja velikog broja noviteta u prvoj polovini ove godine i izuzetno zapaženog nastupa na 54. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, gde su predstavljeni novi modeli Corolla (sa tri tipa karoserije), Camry i RAV4, Toyota Srbija pripremila je (uz dobro poznati Toyota Flex) još jednu atraktivnu ponudu finansiranja.

 

U saradnji sa Credi Agricole bankom, kupcima modela Corolla i C-HR ponuđeno je beskamatno finansiranje s rokom otplate od 36 meseci. Iznos finansiranja za Corolle je 7.000, a C-HR čak 10.000 evra. Ponuda je vremenski ograničena i važi do 31. jula 2019. godine.

 

Iz ove sjajne ponude izdvajamo Corollu Sedan 1.6 Luna, čija je akcijska cena 17.490 evra (redovna je 19.990 evra). Kupac za učešće izdvaja 10.490 evra, dok je iznos mesečne rate s finansiranjem na 36 meseci bez kamate 194,44 evra u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Toyota Corolla Sedan 1.6 Luna standardno je opremljena naprednim paketom bezbednosti Toyota Safety Sense, radarski kontrolisanim adaptivnim tempomatom, kamerom za vožnju unazad, elektronskom parkirnom kočnicom, LED prednjim svetlima za maglu, aluminijumskim naplacima od 16 inča, senzorom za kišu, Bluetooth konekcijom za mobilni telefon, dvozonskim klima uređajem, kožom obloženim upravljačem i ručicom menjača... 

 

Toyota C-HR u verziji 1.2 Turbo C-ENTER + Smart Pack po akcijskoj ceni od 20.990 evra (redovna 21.990 evra), uz beskamatni model finansiranja može da se nabavi uz učešće od 10.990 evra i 36 mesečnih rata po 277,77 evra u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS. Model C-HR standardno je opremljen Toyota Safety Sense sistemom bezbednosti, aluminijumskim naplacima od 17 inča, zadnjim spojlerom, kamerom za vožnju unazad, prednjim svetlima za maglu, ekranom od osam inča osetljivim na dodir, Bluetooth konekcijom za mobilni telefon, kožom obloženim upravljačem i ručicom menjača i drugom atraktivnom opremom… Dodatni Smart Pack sadrži pristup vozilu i startovanje bez ključa, kao i električno sklopive retrovizore.

 

Kupcima su na raspolaganju sve verzije modela Corolla i C-HR, a većina automobila dostupna je za isporuku odmah ili u veoma kratkom roku. 


Ime i prezime
Komentar