Ivana i Renault Twingo

anaIvana (1991.) koju prijatelji zovu Ivanica je iz Ćićevca, završila je Turističku školu i sada je student hotelijerstva. Jako dobro pravi kolace, picu i neke koktele. Za sada nema ambicija i planova. Visoka je 168 cm, ima 58 kg, u horoskopu je jarac/lav.

Modni stil: haljinice, farmerice, sandalice u zelenoj ili crnoj boji. Ne prati modu tako da ne može da se odluci za nekog modnog kreatora. Parfem koji koristi je Vip 212 Carolina Herrera. Ne bavi se sportom, prati fudbal i navija za Partizan. Omiljene životinje su delfin i pas, a cvet je narcis. Isidora Bjelica je licnost koju bi volela da upozna. Želela bi da otputuje u Maroko. Na internetu je iskljucivo na facebook-u.

Muzika koju sluša je domaca i strana, arapska i grcka. Pesma koju najradije pevuši je neka domaca novokomponovana. Najradije jede biftek i picu, a pije vodu, cedeni sok, tekilu, martini... Omiljeno voce je kivi. Srecan broj je 11, a dan petak. Knjiga koju preporucuje je Ponoc u cilibaru. Najmudrije što je cula je da neprijatne stvari treba što pre da se zaborave. Omiljeni filmovi su Kad jaganjci utihnu i Parada. Omiljena filmska glumica je Nikol Kidman.

U slobodno vreme voli da gleda emisije sa medicinskim sadržajem. Životni moto: Postici cu sve što poželim. Uspeh je stabilan posao i porodica. Divi se barmenima tj. njihovim veštinama. Voli muškarce, ali smatra da nisu pametniji od devojaka. Idelna veza je uvek nešto posebno i specificno za dvoje ljudi. Muškarac iz snova je lep, pametan, uredan, crn i mora da joj ispunjava sve želje. Prijatelji kažu da je slatka, ali opasna. Srecna je kada je okružena dragim osobama. Idealno mesto na kojem bi živela je neka vila okružena prirodom. Voli da prica o svemu što je vezano za medicinu. Ne voli primitivno ponašanje. Plaši se buba, ima entomofobiju.

KANDIDATKINJE 2012