BMW produžio fabričke garancije

03. Apr 2020

BMW
BMW grupacija omogućila je svojim klijentima BMW i MINI vozila kupljenim u Srbiji produženje uslova fabričke garancije, kao i za pakete produženih garancija i servisiranja automobila i time dodatno obezbedila bezbednost i sigurnost svojih klijenata.

Svi vlasnici BMW ili MINI automobila kojima je fabrička garancija istekla ili ističe u periodu od 1. marta do 30. aprila 2020. godine ostvaruju produženje uslova fabričke garancije do 1. maja 2020. godine.

Klijenti čiji BMW ili MINI automobil poseduje paket redovnog održavanja Service Inclusive ili Service Inclusive Plus, a koji je istekao ili ističe u periodu od 1. marta do 30. aprila 2020. godine, stiču pravo na produženje uslova korišćenja servisnog paketa redovnog održavanja do 1. maja 2020. godine.

Klijenti kojima je paket produžene garancije Repair Inclusive istekao za BMW ili MINI vozilo ili ističe u periodu od 1. marta do 30. aprila 2020. godine, moći će da koriste usluge servisnog paketa produžene garancije takođe do 1. maja 2020. godine.

Ova odluka se odnosi i na BMW Motorrad motocikle i svi vlasnici BMW motocikala kojima je fabrička garancija istekla ili ističe u periodu od 1. marta do 30. aprila 2020. godine ostvaruju produženje uslova fabričke garancije do 1. maja 2020. godine.

Delta Motors, oficijelni uvoznik i distributer programa BMW i MINI za tržišta Srbije i Crne Gore napominje da je garancija automatski produžena i da nema potrebe za dodatnom  autorizacijom i dolaskom u ovlašćena dilerstva.


Ime i prezime
Komentar