Dacia na ovogodišnjem BG Car Show

10. Mar 2020

Dacia Proud
Na ovogodišnjem BG Car Show Dacia će da predstavi svoju gamu automobila dopunjenu atraktivnim limitiranim serijama. Zvezda štanda biće Duster Proud, a u pitanju je ograničena verzija koja je lansirana povodom obeležavanja 15 godina od postojanja brenda Dacia u Evropi.

Dacia Duster startuje cenom od 12.590 evra u verziji Essential TCE 100, dok Dacia Sandero u verziji Essential 75 dolazi po ceni od 8.690 evra.

Kao i svake godine, svi kupci moćiće da izaberu neku od izuzetno povoljnih ponuda Dacia Finansiranja, a za ovu godinu je pripremljen kredit u dinarima ili evrima sa progresivnom kamatnom stopom u zavisnosti od perioda finansiranja. Posebno se izdvajaju krediti u evrima sa kamatnom stopom 0,99 odsto za period od 36 meseci ili sa kamatnom stopom od 2,99 odsto za period otplate od 60 meseci.

Inače, Dacia je za svoje kupce pripremila specijalne sajamske uslove „Plus 1“ u toku sajamskog meseca, a ponuda podrazumeva: tri godine redovne garancije, još jednu godinu garancije dodatno, dodatni osnovni servis i jednu godinu kasko osiguranja.


Ime i prezime
Komentar