Fiatova Nedelja čuda

17. Jun 2020

FCA Srbija
Kompaniji FCA Srbija od 22. do 28. juna organizuje manifestaciju Nedelja čuda (The Week of Miracles) sa svim ovlašćenim dilerstvima širom Srbije, nudeći čudesne ponude za modele iz svoje game.

Imajući u vidu specifičan period u kojemm smo, prodajna akcija ove godine traje cele nedelje, kako bi posetioci izbegli da budu u društvu većeg broja ljudi u zatvorenom prostoru i mogli da se upoznaju sa ponudom, pogledaju automobile, o njima razgovaraju sa stručnim prodajnim osobljem i kupe automobil koji su dugo želeli i to po specijalnim uslovima.

Manifestacija se po peti put organizuje širom Srbije u svim ovlašćenim dilerstvima, a specijalne ponude važiće samo u ovoj nedelji, od ponedeljka 22.06.2020. do nedelje 28.06.2020. godine.

Petu godinu zaredom obeležavamo tradicionalnu junsku prodajnu manifestaciju. Želimo da pokažemo da čuda postoje i da tokom ove nedelje ko želi, može da kupi automobil koji je dugo želeo, planirao, priželjkivao, po do sada neviđenim uslovima.

Pripremite se za Nedelju čuda, prve informacije o ponudama za sve brendove dostupne su na stranici Fiat akcija, savetnici za prodaju mogu da uputiće vas u sve detalje kupovine.


Ime i prezime
Komentar