Jelena i Toyota RAV4

anaJelena (1994.) je iz Sombora, ucenica je srednje škole i bavi se manekenstvom. Ambicija joj je da uspe u svetu manekenstva i modelinga. Na pitanje o posebnim znanjima i veštinama, kaže „Ja sam obicna devojka, a znam od svega po malo.“ Visoka je 179 cm, ima 56 kg, u horoskopu je dupli blizanac. Ucestvovala je na mnogim izborima lepote, a posebno izdvaja osvojene titule Miss Prolom banje 2012., Miss Srebrnog jezera 2012., Miss Sombora 2010., Miss Seme 2010., Miss Apatina 2009., Miss turizma Zlatibora, prva pratilja Miss turizma Srbije...

Modni stil je klasika i elegancija, boja koju voli je plava, a modni kreator Marija Šabic. Cristina Agilera By Night je parfem koji koristi. Igra odbojku, bavi se trcanjem. Navija za reprezentaciju Srbije u svim sportovima. Omiljena životinja je hrcak, a cvet ruža. Volela bi da upozna Andrianu Limu. Želja joj je da otputuje u Njujork.

Na internetu posecuje društvene mreže. Muzika koju sluša je domaca zabavna. Pesma koju najradije pevuši je Zbog nas Sergej.

Najradije jede pecurke, piletinu i povrce, a pije vodu, omiljeno voce su trešnje. Srecan broj je 3, a dan petak. Knjiga koju preporucuje je Princezin dnevnik. Najmudrije što je cula je da je put do zvezda je trnovit. Omiljeni film je Gospodin i gospoda Smit, a omiljeni glumac Bred Pitt. Slobodno vreme koristi za fotografisanje, šetnje, trcanje, druženje... ali i ga provodi i sa momkom...

Životni moto: Dva puta meri jednom seci. Za nju je uspeh da postigne željeni cilj. Divi se poslovnim uspesnim žena sa porodicom. O muškarcima kaže: Bitni su mi u životu, pocev od mog oca, pa do momka. Obojica kad su pored mene osecam se ženstveno.

Idelna veza je trenutna u kojoj se nalazi, puna ljubavi, podrške i razumevanja.
Muškarac iz snova je njen momak, osoba sa kojom može da podeli sve svoje tajne, koji joj pruža ljubav, podršku i razumevanje.
Prijatelji kažu da je uvek spremna za nove avanture, uvek je pored njih kada im je potrebna. Mnogo toga je cini srecnom, pre svega svakodnevne sitnice. Negde na moru je idealno mesto na kojem bi živela. Voli da prica o modi. Ne voli da vidim nasilje, glad i bedu. Plaši se paukova i mraka.

KANDIDATKINJE 2012