Hyndai predstavio Elantru N Line

26. Aug 2020

Hyundai Elantra N LineHyundai Elantra N LineHyundai Elantra N Line

 

Hyndai je predstavio novu limuzinu Hyndai Elantra N Line, osnaženu i sportski orjentisanu, čija će uskoro početi da se prodaje. Namera južno korejskog proizvođača je da konkuriše Hondi Civic Si.

 

Hyndai Motor Company lansirao je novu liniju Elantra N. Novi model je dizajniran i osmišljen da pruži poboljšanu zabavu u vožnji osveženoj novoj Elantri koja je lansirana u aprilu 2020. godine. Model N Line, koji karakterišu N specifični dizajn i elementi za poboljšanje performansi, nudi atraktivnu dimenziju u Hyndaijevim visokim performansama N brend linije. Svojom pojavom treda da proširi privlačnost Elantre na širi krug kupaca.

 

Hyndai Elantra N Line razlikuje se od standardne Elantre agresivnijim dizajnom karoserije (zadnji spojler, difuzor, hromirane izduvne cevi, crni detalji, 18-inčni naplatci, itd.), nekim izmenama u unutrašnjosti i snažnijim motorom.

 

Ispod haube Elantre N Line nalazi se četvorocilindarski 1,6-litarski turbo motor od 201 KS uz obrtni moment od 265 Nm. Snaga se prenosi ili šestostepenim manuelnim ili sedmostepenim menjačem sa dvostrukim kvačilom. Automobil je dobio čvršće ogibljenje i pojačane prednje kočnice.

 

Unutrašnjost je opremljena sportskim sedištima sa kožnim jastucima, volan je obložen kožom, postoji nekoliko sistema aktivne bezbednosti i pomoći vozaču.

 

Hyndai još nije objavio kada će da počne prodaja Elantre N Line i koliko će da bude cena. 

 


Ime i prezime
Komentar