Višnja i Renault Megane

anaVišnja (1989.) je iz Vranja, student ekonomskog fakulteta i radi u marketinškoj agenciji. Ambicije su joj da radi u struci kada završi fakultet i da se bavi modelingom sve dok može. Misli da lepo kuva. Visoka je 176 cm, ima 53 kg, u horoskopu je devica. Modni stil uvek je usklađen sa prilikom, trudi se da bude jedinstven. Voli uvek da pogleda šta nude domaći kreatori. Boje koje dominiraju u njenoj garderobi su bež, braon i bela. Parfem koji koristi je iz linije Karoline Herera. Omiljeni sport je odbojka. Navija za Crvenu Zvezdu. Omiljeni cvet je kala, nije baš ljubitelj životinja. Volela bi da upozna Princa Harija. Putovanja su joj strast tako da joj nije toliko važna destinacija koliko samo putovanje. Facebook i YouTube su sajtovi koje posecuje. Na pitanje koju muziku sluša, odgovara „svi se čude kada vide šarolikost mojih play lista!“ Pesma koju najradije pevuši je Portret mog života, Ðorda Balaševica.

Najradije jede paste i pije belo vino, zelene jabuke su njeno omiljeno voće. Srećan broj nema, a srećan dan je isključivo petak. Knjiga koju preporučuje je Sto godina samoće, G.G. Markesa. Najmudrije što je cula: Prvo te ignorišu, onda ti se smeju, onda se bore protiv tebe i ti na kraju pobediš. Omiljeni filmovi Apartan i Kišni covek. Omiljena filmska glumica je Odri Tatu. U slobodno vreme čita, kafeniše, izlazi... Životni moto: I posle svega sutra je novi dan. Uspeh je ostati odan pravim vrednostima u ovo izopačeno vreme. Divi se istrajnosti i doslednosti. O muškarcima ne misli.
Idelna veza je sveto trojstvo – iskrenost, poverenje i poštvoanje (ljubav). Muškarac iz snova je sposoban, iskren, svestran, inteligentan i vredan. Sitnice je cine srecnom. Idealno mesto na kojem bi živela je Gardoš u Zemunu. Voli da prica o knjigama. Ne voli kišobrane. Retko cega se plaši.

KANDIDATKINJE 2012