Kimi Raikonen reklamira Alfa Romeo

19. Sep 2019

Alfa Romeo Racing C38

Brend Alfa Romeo najavio je inovativan komunikacioni projekat povodom lansiranja Stelvio i Giulia modela za 2020. godinu sa Kimijem Raikonenom i njegovom suprugom Mintu u glavnim ulogama na pres konferenciji u muzeju u Areseu. Predstavljen je takođe model C38 sa specijalnim eksterijerom dizajniranim za ovu priliku koji se trkao u Monci u italijanskom Gran Priju.

 

Vozači Kimi Raikonen i Antonio Đovinaci bili su prisutni na događaju  sa direktorom tima Frederikom Vaserom, predstavnicima više od 120 medija širom sveta i posebnim gostima.

 

Raikonen i Đovinaci su lično predali nove automobile grupi od osam kupaca Alfa Romea i učestvovali u specijalnim aktivnostima u klasičnim automobilima iz kolekcije FCA Heritage.

 

Alfa Romeo najavio je jedinstveni komunikacioni projekat te večeri. Povodom uvođenja modela Giulia i Stelvio za 2020. godinu na tržište, Kimi Raikonen i njegova supruga Mintu Raikonen biće zvezde mini-serijala od pet reklamnih spotova. U pitanju je inovativni projekat koji će da prikaže nove osobine dva modela pomoću glumačkih veština dvoje protagonista. Kimi Raikonen i Antonio Đovinaci pokazali su svoje sposobnosti nedavno kada su se pojavili u uzbudljivim snimcima Baloko poligona, na snimanju prezentacije specijalnih Alfa Romeo Racing izdanja modela Giulia i Stelvio. To uspešno iskustvo dobilo je pozitivne reakcije međunarodne javnosti, a ova aktivnost nastaviće se kako bi se dodatno prikazao glumački talenat Kimija, ovaj put i sa njegovom suprugom u sporednoj ulozi. 

 

Ovaj događaj takođe je predstavljao priliku za otkrivanje modela Alfa Romeo Racing Team C38 koji se takmičio te nedelje u Monci na prvom prikazivamju. Njega karakteriše izuzetan eksterijer koji je izradio Alfa Romeo Centro Stile kako bi se proslavio italijanski Gran Pri i unapredio nesvakidašnje balansiran izgled automobila koji će da voze Antonio Đovinaci i Kimi Raikonen. Najupečatljiviji element je italijanska zastava na blatobranima koja naglašava osećaj nacionalne pripadnosti brenda Alfa Romeo. 

 

Nema boljeg mesta za ove najave od muzeja La Macchina del Tempo u Areseu tokom te uzbudljive nedelje pre Monca Gran Prija, u okviru koga će Alfa Romeo učestvovati u dugom nizu aktivnosti u Milanu i Monci. Događaj je privukao predstavnike više od 120 medija širom sveta i specijalne goste iz Formule 1, uključujući Frederika Vasera, direktora Alfa Romeo Racing tima i vozače Mikelu Čerutija i Cezara Fjorija.


Ime i prezime
Komentar