Nova direktorka predstavila novi Subaru XV

21. Dec 2018

Meletia Michaelidou

 

U susret predstojećim praznicima kompanija Subaru za Srbiju i Crnu Goru, predstavila je najnoviji model XV 2019MY na koktel druženju u svom prodajnom salonu. Predstavnicima medija i gostima novi Subaru XV predstavila je Meletia Michaelidou, marketing & PR Executive, novi član tima.

Tokom druženja, prisutni mediji, klijenti kao i saradnici kompanije imali su priliku da vide i saznaju detalje o novom XV-u, koji je sada dostupan po promotivnoj ceni od 22.990 evra.

Subaru XV je razvijen tako da može da odgovori i gradskim ali i off road izazovima. Opremljen je subaruovom pionirskom tehnologijom EyeSight Driver Assist, koja omogućava aktivnu bezbednost. Kao i svi Subaru modeli i XV je automobil sa simetričnim AWD pogonom, proizveden na Subaru Global Platform (SGP) koja poboljšava performanse, a pokreće ga Boxer motor.

Subaruov boxer motor ima konfiguraciju s vodoravno suprotstavljenim cilindrima i klipovima , Subaru već 50 godina razvija ovaj ekskluzivni i pouzdani motor s dugim životnim vekom i jedinstvenim performansama.

Subaru je poslednjih godina izvršio određene promene, ali je sada postavio jasnu viziju, zadržavajući iste vrednosti. Fokusirajući se na emocionalni kocept doživljaja vožnje, Subaru više ne stavlja fokus samo na snagu vozila, već i na zabavu i bezbednost.


Novi XV dobio je maksimalnih pet zvezdica u najnovijem cuklusu ocenjivanja bezbednosti automobila koje je sproveo Euro NCAP (European New Car Assessment Programme).

Za više informacija  o novom XV na www.subaruserbia.com.
 

 

Subaru XV automobil 2012. godine u Srbiji

 

Da podsetimo Subaru XV izabran je za automobil 2012. godine u Srbiji. Pobedničku skulpturu primila je Olivija Katami, direktorka firme Nicos C. Kattamis Ltd. prvog ovlašćenog distributera Subarua za Srbiju i Crnu Goru.

S obzirom da je ovaj automobil odlično prihvaćen od publike širom sveta zahvaljujući svom osobenom izgledu u skladu sa savremenim dizajnerskim trendovima koji spajaju dominantnu siluetu „krosovera“ sa gradskim imidžom u jednom elegantnom paketu u Subaru SCG smatraju da će i u Srbiji da  bude dobro prihvaćen, a da je ovo priznanje dokaz da i naše tržište ima sluha za svetske trendove i kvalitetne automobile.

 


Ime i prezime
Komentar