Održano finale Budi pobednik 9

14. Oct 2018

Budi Pobednik 9 - Pobednk uz nagradu 
U subotu 13. oktobra na stazi Autokomerc  Karting Centra održane su polufinalne i finalna trka vogodišnje sezone amaterskog karting kupa budi pobednik 9.

U polufinalu je 25 takmičara bilo podeljeno u pet grupa, prema plasmanu na listi. Trkali su se za ulazak u finale, u koje je prošlo pet pobednika iz svake polufinalne grupe:

I grupa – Aleksandar Kostić (startna pozicija 3)
II grupa – Jovan Pantić (startna pozicija 5)
III grupa – Rajkop Ješurić (startna pozicija 4)
IV grupa – Prokić Nebojša (startna pozicija 2)
V grupa – Kristian Vasov (startna pozicija 1)

Vreme je bilo lepo, takmičari i gosti lepo raspoloženi. Finalna trka odavno nije bila tako uzbudljiva, skoro svih sedam krugova vozači su išli branik uz branik, a poredak za prva dva mesta je promenjen u petom krugu. Pobedio je Aleksandar Kostić, koji je osvojio glavnu nagradu – automobil Volkswagen UP. Ključeve novog automobila Kostiću je uručio Bruno Sovrano, prošlogodišnji pobednik, koji je automobilom koji je osvojio prošle godine, za ovu priliku došao iz Zagreba.

Drugo mesto zauzeo je Kristian Vasov, koji je nagrađen godišnjim vaučerom za Autokomerc Karting Centar.

Treće mesto i GoPro Hero 7 kameru, koju je obezbedila kompanija Comtrade, osvojio je Nebojša Prokić.

Četvrtu poziciju i vaučer Racing Diffs osvojio je Jovan Pantić, a petu Rajko Ješurić.

Svi finalisti dobili su i poklone tradicionalnih partnera Autokomerc  Karting Centra: pretplatu na Top Speed magazin, Red Bull pakete, pehare i šampanjac. Svi polufinalisti dobili su i prigodne poklone Autokomerc Centra Aerodrom, vaučere za Autokomerc Karting Centar i naravno medalje.

Uzbudljivu takmičarsku i navijačku atmosferu na stazi Autokomerc Karting Centra podgrejali su Inspektor Blaža i DJ Neša.

Autokomerc Karting Centar, kao organizator,  čestitao je najboljim takmičarima, polufinalistima i finalistima i obećao za narednu godinu još uzbudljiviju takmičarsku sezonu i pozvao sve zainteresovane da se spremaju za jubilarni Budi pobednik 10.
 

Budi Pobednik 9 -polufinalistiBudi Pobednik 9 - finalna trkaBudi Pobednik 9 - pobedničko postolje


Ime i prezime
Komentar