Otvoren novi Volvo Car centar Beograd

03. Dec 2019

Volvo Car centar Boeograd
U četvrtak 28.novembra 2019. godine otvoren je prodajno servisni centar u Beogradu. Volvo Car centar Beograd nalazi se na adresi Auto-put za Novi Sad 98 u Zemunu.

Na svečanom otvaranju govorio je Jan Lundin, ambasador Kraljevine Švedske u Beogradu, koji je podsetio na značaj investicija švedskih kompanija u Srbiji, ali i svoju privatnu naklonost ka Volvo automobilima još od ranog detinjstva. Uvodnu reč imali su i Frenk Versafel, potpredsednik Volvo Car grupe za EMEA regiju, kao i Domen Habič, predsednik upravnog odbora Volvo Car Adria iz Ljubljane.

Na preko 2.000 kvadratnih metara poslovnog prostora smešten je novi salon poznatog švedskog premijum brenda koji predstavlja sinonim za bezbednost u automobilskoj industriji. Skandinavski ambijent Volvo Car centra Beograd opremljen je po najvišim standardima Volvo Retail Experience, koji donosi novo iskustvo upoznavanja Volvo automobila i brenda.

Osim novih automobila, po prvi put u našoj zemlji u ponudi je i Volvo Selekt program malo korišćenih modela Volvo u odličnom stanju, uz garanciju, kao i širok izbor korišćenih premijum modela drugih brendova. Ovom segmentu poslovanja biće posvećena posebna pažnja imajući u vidu potražnju za ovim automobilima, ali i široku ponudu od preko 70 ovakvih automobila koji se trenutno nalaze na placu.

Na adresi Auto-put za Novi Sad 98 nalazi se velika ponuda premijum proverenih korišćenih automobila sa garancijom uz mogućnost finansiranja do osam godina. Kupce ovih automobila u mesecu decembru očekuju takođe vredni pokloni kao što su set zimskih točkova ili zlatni garantni paket. 

Radno vreme je radnim danima od 9 do 19 časova, a subotom od 9 do 15 časova.

 

Volvo grupa je vodeći švedski proizvođač motornih vozila. Sedište fabrike se nalazi u Geteborgu, a ima više ogranaka, poput Volvo automobili, Volvo kamioni, Volvo autobusi...

Preduzeće je osnovano 1927. godine. Prvi automobil marke Volvo proizveden je 14. aprila te godine, pa se ovaj datum uzima kao početak rada, tj. osnivanja preduzeća, nastalog izdvajanjem iz sastava korporacije SKF koja je proizvodila kuglične ležajeve.

U avgustu 2010. godine Volvo je kupila kineska kompanija Zhejiang Geely Holding Group. 

Ime i prezime
Komentar