Aleksandra i Dacia Duster

anaAleksandra (1990.) je iz Panceva, po zanimanju je mašinski tehnicar za kompijutersko konstruisanje MŠP. Trenira rukomet i drži privatne casove. Kao svoje posebno znanje navodi veštinu zavodenja, jer nema muškarca koji bi odoleo... Ucestvovala je u izboru za Miss dekolte Srbije i došla do samog finala. U horoskopu je škorpija/škorpija, visoka je 170 cm, a teška 55 kg. Ambicije su da postane uspešni fotomodel i da ima agenciju. Modni stil je sportska elegancija, sa naglašenom seksipilnošcu. Modni kreator Dragana Ognjenovic. Boja koju voli je plava, a Playboy parfem koji koristi. Omiljeni sport je rukomet, a navija za FK Partizan. Omiljena životinja je šar pej, a cvet ruža. Volela bi da upozna Sašu Kovacevica i Aleksandru Radovic. Želela da otputuje u Barselonu za koju smatra da je idealno mesto na kojem bi živela. Sajtovi koje posecuje vezani su za lepotu i zdravlje, ali i dosta drugih npr. modnih kuca. Muzika koju sluša su strane balade. Pesma koju najradije pevuši je Where Have You Been.

Najradije jede pohovanu piletinu i pije multivitamin sokove. Omiljeno voce su banane. Srecan broj je 6, a dan utorak. Knjiga koju preporucuje je Stranac, Albera Kamija. Najmudrije što je cula je da smo sami krojaci svoje sudbine. Omiljeni film Miss tajni agent, a glumac Kianu Rivs.

Slobodno vreme provodi tako što ide u teretanu ili cuva decu. Životni moto: ono što me ne ubije ojaca me. Dobra karijera, sopstveni automobil i naravno porodica to je za nju uspeh. Divi se osobama koje imaju najgore zdravstvene probleme, a i dalje su nasmejane.

Za muškarce kaže: hmmm, neophodni su nam ne možemo bez njih, a ni oni bez nas. Idelna veza ne postoji. Muškarca iz snova ne sanja nego ga ona stvara. Prijatelji bi je opisali kao ekstra pozitivnu, komunikativnu, duhovitu i nenormalno tvrdoglavu. Sitnice su ono što je cini srecnom. Voli da prica o romantici. Ne voli dvolicne ljude. Plaši se ogromnog viška kilograma.

KANDIDATKINJE 2012