Potpuno drugačiji Smart povodom jubileja

08. Oct 2018

Smart
Smart proslavlja svoju dvadesetu godišnjicu na Salonu automobila u Parizu (4.-14. oktobar) modelom koji na osvežavajući način interpretira i otelotvoruje zabavu urbane vožnje.

Smartova projekcija je automobil bez krova koji nudi rešenje koje nije komplikovano za urbanu mobilnost.

Sedeći pod otvorenim nebom, vozač je u centru gradske gužve i vreve, u kojem, zahvaljujući električnom pogonu, može slobodno i neometano da učestvuje.

Otvorenost i minimalistički stil predstavljaju omaž pionirskim Smartovim konceptnim modeilima Crossblade (2001.) i Forspeed (2011.).

Kvake na vratima, koje su neprietno udubljene, omogućuju elegantan dodir. SmartForease ima završnu boju, bogatu i efektnu metalik-belu. Ovo pruža suptilni kontrast s mat-srebrnom bojom pojedinih elemenata i sjajnim zelenim detaljima unutar i van automobila. Neki od njih su odmah vidljivi, kao što su kontrastni zeleni ukrasni šavovi na presvlakama, zelena granica oko displeja i zelene kontrastne površine na stranama sedišta. Ostali su na drugi pogled vidljivi iz određenih uglova, kao što su zelena boja saćaste rešetke unutar ventilacionih otvora i dodatni detalji na prednjim svetlima i točkovima.
 

SmartSmartSmartSmart


Ime i prezime
Komentar