Toyota pobednički tim

09. Jun 2018

Toyota-Pobednicki-Tim


Toyota je na tržištu Srbije objavila novu prodajnu kampanju pod sloganom „Toyota pobednički tim“. U ponudi su aktuelni Toyota modeli po odličnim Toyota Flex finansijskim uslovima. Toyota Yaris je u ponudi već od 99 evra, Auris i Corolla za 149 evra, C-HR od 199 evra, kao i Rav4 od 219 evra mesečno.

Bogati paketi opreme uključuju i napredni paket aktivne bezbednosti Toyota Safety Sense® koji uključuje sistem automatskog kočenja kod opasnosti od sudara (Pre Collision System), sistem upozorenja prilikom napuštanja saobraćajne trake (Lane Departure Alert), sistem automatskog prebacivanja dugih i kratkih svetala (Auto High Beam), kao i sistem prepoznavanja saobraćajnih znakova (Road Sign Assist). Kod Yarisa, Aurisa, Corolle, paket Toyota Safety Sense® se doplaćuje, dok je kod modela C-HR i Rav4 uključen u standardnu opremu.

Ponuda važi u čitavoj mreži Toyota partnera u Srbiji.

Šta je Toyota Flex?

Toyota Flex je najadekvatniji, najprilagodljiviji i najpovoljniji način kupovine novog automobila.  Kupac bira način plaćanja i prilagođava mesečnu ratu prema svojim potrebama. Toyota obezbeđuje očekivanu otkupnu vrednost automobila i bezbrižnu zamenu za novu Toyotu.

Kako funkcioniše Toyota Flex?

Kada se izabere novi Toyota automobil, potrebna su još samo tri jednostavna koraka, kojima može da se prilagodi finansiranje željama i potrebama kupca. Bira se učešće - Dogovara se učešće koje odgovara kupčevim potrebama. Najmanje učešće može da bude  30% vrednosti  novog Toyota automobila. Prilagodljive rate - Tokom vremena korišćenja plaća se samo razlika između iznosa finansiranja (prodajna cena minus učešće) i poslednje rate, uvećane za kamatu. Očekivana vrednost - Određuje se minimalna očekivana prodajna vrednost, što omogućava da automobil nakon isteka finansiranja bude vredan najmanje toliko.

Tri fleksibilne mogućnosti  na kraju programa: novi automobil, nastavak korišćenja, vraćanje automobila: Novi automobil - Dosadašnji automobil može jednostavno da se zameni novim Toyota automobilom. Sklopi se nov ugovor Toyota Flex i nastavlja da se plaća izabrana mesečna rata. Nastavak korišćenja - Ukoliko kupac želi da zadrži svoj Toyota automobil, to može da učini na dva načina:
1. Jednokratnom uplatom preostale vrednosti poslednje rate.
2. Produžavanjem otplate poslednje rate kako bi u približno jednakim ratama isplatio automobil u celosti.
Vraćanje - Ukoliko kupac ne želi da zadrži svoj Toyota automobil, može jednostavno da ga vrati, bez skrivenih troškova ili sankcija, ako je automobil u odgovarajuće dobrom stanju i nije prekoračen dogovoreni broj pređenih kilometara.

Prednosti Toyota Flex: Može da se obezbedi niža i pristupačnija rata tako što će značjan deo iznosa finansiranja da ostane kao poslednja rata. Zbog niskih i pristupačnih mesečnih rata može jednostavno da se izabere model više klase ili sa više dodatne opreme. Jednostavnije i brže uživanje u vožnji sa novom Toyotom na svakih nekoliko godina.


Ime i prezime
Komentar