Toyotina ponuda za taksiste

05. Feb 2020

Toyota za taksiste
Pouzdanost, dugotrajnost i visok nivo bezbednosti tradicionalne su karakteristike modela Toyota koje posebno dobijaju na značaju pri izboru automobila za javni Taxi prevoz. Hibridni pogon izdvaja se niskom potrošnjom goriva i malom štetnom emisijom, ali i nižim troškovima održavanja i eksploatacije, ali i cenom tako na primer Corolla SD 1.6 Terra Taxi košta 14.990 evra.

U svetlu usvojene Uredbe Vlade Srbije u vezi sa subvencionisanom obnovom voznog parka, Taxi prevoznici iz Srbije pokazali su posebno interesovanje za modele iz Toyotine game. Ovi automobili uveliko su se dokazali tokom eksploatacije u okviru javnog Taxi prevoza širom sveta, od Azije preko Australije, Južne i Severne Amerike do Evrope, gde su iz godine u godinu sve prisutniji na ulicama najvećih gradova. Visok nivo pouzdanosti i bezbednosti, niski troškovi održavanja, mala potrošnja goriva i niska štetna emisija posebno su istakli hibridne modele za obavljanje delatnosti Taxi prevoza u dominantno urbanim sredinama.

Toyota Srbija pripremila je posebnu ponudu za Taxi prevoznike u okviru koje se nalazi više različitih modela, s prilagođenom opremom i detaljima prema najčešćim zahtevima i potrebama Taxi prevoznika.

Ponuda kreće od modela Corolla Sedan s benzinskim motorom od 1,6 litara (97 kW / 132 KS) i šestostepenim manuelnim menjačem, koji u paketu Terra Taxi košta 14.990 evra. Najjeftiniji hibrid u okviru Taxi ponude je Corolla Touring Sports 1.8 HSD Terra Taxi (90 kW / 122 KS) sa standardnim CVT menjačem i cenom od 21.990 evra. Taxi prevoznicima na raspolaganju su i druge Toyote, od atraktivnog C-HR-a i Priusa koji dominira evropskim Taxi flotama, do modela Camry koji se ističe snažnim hibridnim pogonom od 2,5 litra i snagom od 218 KS.

Taxi prevoznicima namenjena je posebna sekcija na zvaničnoj internet stranici Toyote Srbije (www.toyota.rs / posebne ponude / ponuda za taxi prevoznike), a detaljne informacije zainteresovani mogu da dobiju i u ovlašćenim prodajno-servisnim centrima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Čačku.


Ime i prezime
Komentar