Uđite spremni u proleće i leto

18. May 2020

Toyota postprodajna akcija

Vlasnici Toyotinih vozila od danas mogu da iskoriste posebne pogodnosti za usluge, rezervne delove i originalnu dodatnu opremu. Preporučuje se održavanje u ovlašćenoj servisnoj mreži jer se na taj način najbolje čuva vrednost investicije i garantuje kvalitet radova i ugrađenih delova i opreme

Zimski uslovi eksploatacije ostavili su brojne tragove na vozilima, pandemija je održavanje i negu potisnula u drugi plan, pa je pravo vreme da se vlasnici posvete tekućem održavanju ali i zaštiti i unapređenju praktičnosti njihovih automobila.

Velika postprodajna kampanja poručuje „Toyotini automobili zaslužuju Toyotin servis“. To u praksi konkretno znači:
-    da će klijenti uvek biti ljubazno dočekani i usluženi;
-    da će se vozilo zajednički pregledati i porazgovarati o njemu;
-    da će vozilo servisirati obučeni Toyotini mehaničari;
-    da će se ugrađivati samo originalni delovi, oprema i ulja s Toyotinom garancijom proizvođača;
-    da će se kontrola kvaliteta obavljati nakon svakog servisa;
-    da će račun biti detaljno obrazložen;
-    da se sa završetkom radova i preuzimanjem vozila klijent ne zaboravlja;

Virus korona  naterao nas je na posebne mere bezbednosti, kažu u Toyota Srbija, ali i ukazao na neophodnost zaštite disajnih organa. Porastom temperatura i većim korišćenja klima uređaja, antibakterijski tretman dobija na posebnom značaju. Ventilacioni kanali i izmenjivači toplote (kondenzator i isparivač) mesta su čija zamračenost posebno pogoduje razvoju bakterija i gljivica. Tretman specijalnim sredstvima će uništiti štetne mikroorganizme, sprečiti njihov razvoj u narednih šest meseci i zaštiti zdravlje vozača i putnika.

Servis klima uređaja (s rashladnim fluidom R123) u ovoj servisnoj kampanji košta 35 evra, a sa antibakterijskim tretmanom i zamenom polen filtera cena kreće od 75 evra. Standardni polen filter može da se nabavi od 26 evra, dok aktivni polen filter, koji zadržava 25 odsto više uobičajenih zagađivača i neutrališe štetne gasove i neprijatne spoljne mirise, staje od 37 evra.

Na put se često ne može bez krovnih nosača, a njihova pojedinačna cena zavisi od modela vozila i kreće se od 124 (Proace & Proace Verso) do 182 evra (C-HR). Kuke za vuču, s elektro instalacijom i ugradnjom, koštaju od 540 (Hilux) do 779 evra (RAV4). Cena za krovni nosač bicikla kreće od 139 evra, a za krovni kofer (Thule) od 507 evra.

Zaštita unutrašnjeg prostora gumenim patosnicama košta od 51 evra, a poda prtljažnika gumenom oblogom od 46 evra.

Toyota Protect, revolucionarni premaz koji je potekao iz istraživanja svemirske agencije NASA, pruža visok nivo zaštite površina vozila i lakše održavanje čak pet godina. Tretman karoserije košta 179 evra, enterijera 64 evra a točkova 39 evra.

Cene su navedene u evrima a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti prema srednjem kursu Narodne banke Srbije (NBS) na dan uplate. Vlasnici Toyotinih vozila više informacija mogu da dobiju od ovlašćenih servisera čiji kontakti su dostupni na zvaničnoj web adresi www.toyota.rs.


Ime i prezime
Komentar