Citroen proširuje ponudu modela C-serije

20. May 2020

Citroen C5 AircrossCitroen C5 AircrossCitroen C5 Aircross

Francuski brend proširuje ponudu ekskluzivnih modela C-serije. Poslednja dopuna toj ponudi su verzije C5 serije C5 Aircross i Grand C4 SpaceTourer. Veliki C5 Aircross dobija posebne boje i opremu za poboljšanje ionako super komfornog SUV-a. Spoljašnost dobija novi paket boja nazvan Anodized Deep Red koji sadrži crvene detalje na Airbump panelu, prednje branike i krovne nosače, kao i oznaku C serije na krilima. Kupci takođe mogu dobiju paket boja u eloksiranom srebru ili eloksiranoj beloj boji ili eloksiranoj plavoj boji za hibridne performanse. Što se tiče boja, može da se bira između dve bele, dve sive ili crne, a dvobojnu kombinacija može da se  kombinuje sa crnim krovom. Po zahtevu može da se dobiju i zatamnjena zadnja stakla.

Unutrašnjost dobija sivu središnju konzolu, bele štepove i napredna Comfort sedišta sa belim štepovima i kontrastnim crvenim delom. Između ostalog tu su i ulazak bez ključa, retrovizori koji se električno preklopaju i gornja parking kamera pozadi. Multimedijalni uređaj nudi mogućnosti povezivanja.

Sličan tretman serije C dat je velikom Grand C4 SpaceTourer sa sedam sedišta. On dobija srebrne krovne nosače, oniks crne spoljne retrovizore i 17-inčne Diamond Black aluminijumske naplatke. U ponudi  je nekoliko ekskluzivnih boja, a unutrašnjost dobija sivu središnju konzolu, opšivena sedišta s crvenim ukrasima i oznakama Serija C, kao i još nekoliko sitnih detalja. Verzije C serije biće uprodaji od 1. juna i mogu da se kombinuju sa svim pogonskim jedinicama koje Citroen nudi u ovim modelima.


Ime i prezime
Komentar