Ana i Subaru XV

anaAna (1991.) je iz Beograda, završila je gimnaziju i studira kulturu i medije. Planovi su da uspešno zavši studije i ostvarim sve svoje želje, kao na primer da otputuje na Ibicu. Od svojih posebnih znanja i veština izdvojila je fotografisanje, crtanje i pravljenje nakita. Visoka je 178 cm, a teška 55 kg, u horoskopu je ovan / blizanac.

Modni stil je casual. Modni kreator je Verica Rakocevic. Ljubicasta je boja koju voli, omiljeni cvet je ljubicica. Parfem koji koristi je Black XS. Omiljeni sportovi su plivanje i umetnicko klizanje. Navija za FK Crvenu zvezdu. Omiljena životinja je macka.

Volela bi da upozna Angelinu Jolie. Bali je turisticka destinacija gde bi želela da otputuje. Youtube je sajt koji najcešce posecuje.

Rado sluša muziku i ne obraca pažnju koja je. Pesma koju najradije pevuši je Senorita. Šta najradije jede supice i krompire, a omiljeno voce su jagode.

Srecan broj je 7, a dan petak. Jace od greha je knjiga koju preporucuje.

Samo napred, ja sam vec tamo – je najmudrije što je cula. Parfem je njen omiljeni film, a Nikola Kojo omiljeni filmski glumac. Hobi joj je fotografija.

Životni moto: kakve su ti misli takav ti je život. Uspeh je kada ostvariš sebe na svim poljima. Divi se prirodi. Muškarci su strašno jednostavni, a žene jednostavno strašne, misli Ana. Idelna veza je razumevanje i sloboda. Muškarac iz snova ima plave oci, uspešan, pametan i visok. Prijatelji kažu da je vesela i pozitivna osoba. Srecnom je cini kada provodi vreme onako kako želi. Idealno mesto na kojem bi živela je ono gde živi i sada – Ada Ciganlija. Voli da prica o putovanjima i izlascima. Ne voli prevarante. Plaši se velikih buba i žaba.

KANDIDATKINJE 2012