Kia sajamski hitovi

09. Mar 2020

Kia Stonic
Zajedno sa početkom rada novog salona u Srbiji je startovala i sajamska prodajna akcija Kia Motorsa pod nazivom „Kia sajamski hitovi“. Fokus je na modelima Ceed i Sportage, a zapaženo mesto imaju i modeli Rio, Stonic i Xceed koji će uskoro imati i svoju sajamsku premijeru pred masovnom publikom.

Model Kia Ceed sa 1,4 MPI motorom u paketu opreme START ima novu cenu od 12.990 evra, dok verzija sa jednolitarskim turbo motorom sada sa svim popustima košta 500 evra više. U ponudi su verzije sa još opremljenijim paketom opreme FUN koji poseduje sve što se može očekivati od današnjeg savremenog automobila C-segmenta i što je kupcima neophodno za svakodnevnu prijatnu upotrebu vozila.

Model XCeed imaće svoju sajamsku premijeru, ali i dodatni sajamski popust pa tako sada startuje po ceni od 17.490 evra za verzije sa 1,0 Turbo GDI motorom sa 120 KS. XCeed je moderni krosover koji pomera granice dizajna i upotrebljivosti.

Uvek atraktivni SUV model Kia Sportage svakako će, kao i uvek, privući veliku pažnju publike na sajmu automobila ali i kod svih ovlašćenih KIA zastupnika. Veliki izbor verzija, motora, menjača, pogona i paketa opreme govore da svako može pronaći onu verziju Sportagea koja mu najviše odgovara. Uz novu startnu cenu od 17.490 evra za model Sportage uvereni smo da će i ove godine on biti sajamski best-seller! U zavisnosti od verzije, ukupni popust na ovom modelu mogu ići čak i do 8.500 evra.

Uz ove modele, Kia će na predstojećem sajmu prikazati i modele Rio po ceni koja počinje od 10.490 evra i urbani krosover Stonic po početnoj ceni od 13.490 evra.

Veoma je važno istaći da je Kia Auto d.o.o. kao ovlašćeni uvoznik i distributer ove godine obezbedio unapred veliki kontigent ovih vozila koja su već u Srbiji i koja se mogu isporučiti za svega nekoliko dana od uplate, po završetku svih administrativnih procedura.

Detaljne informacije o cenama dostupne su na web sajtu www.kia.rs a informacije o dostupnosti konkretnih modela, uslovima plaćanja i finansiranja mogu se dobiti kod svih ovlašćenih KIA zastupnika u Srbiji.


Ime i prezime
Komentar