Nagrada Kapetan Miša Anastasijević za Aleksandru Đurđević

10. Apr 2019

Aleksandra Đurđević
Na dodeli priznanja Kapetan Miša Anastasijević, koje je održano 9. aprila 2019. godine u Galeriji Matice srpske u Novom Sadu, u okviru projekta Put ka vrhu, Aleksandri Đurđević, generalnoj direktorki Delta Auto Grupe, na regionalnom nivou uručeno je priznanje za Poslovnu viziju i nove standarde u auto-industriji.

Žiri je prilikom izbora laureata imao brojne kruterijume poput uspešnosti, društvene odgovornosti, stvaralaštva i tako dalje, imajući u vidu osobine koje su obeležile kapetana Mišu Anastasijevića.

„Digitalizacija, prodaja kroz koncept virtuelne realnosti, ponuda električnih vozila i zalaganje za poboljšanje infrastrukture, samo su neke od inovacija uvedenih u skladu sa najsavremenijim BMW standardima. Naša vizija je zapravo stavljanje klijenta u fokus apsolutno svakog zaposlenog u kompaniji i potpuno individualan pristup. Upravo se na našem tržištu, i to među prvima u svetu, implementiraju neki od najsavremenijih projekata, što je BMW grupa prepoznala tako sto je Delta Motors timu dodeljen Sertifikat izvrsnosti u poslovanju, kao i prestižna nagrada BMW Presidents Award. Međutim, pravi je uspeh kada je to prepoznato na regionalnom nivou, jednom od najprestižnijih priznanja Kapetan Miša Anastasijević, a upravo to što se nagrada odnosi na viziju i uvedene inovacije, za nas kao kompaniju ima najveću vrednost.“- izjavila je Aleksandra Đurđević, generalna direktorka Delta Auto Grupe.

Nagrada se dodeljuje 19 godina, u okviru projekta Put ka vrhu, sa ciljem afirmacije privrednog i društvenog stvaralaštva Srbije, ove godine je u organizaciji Media invent u Novom Sadu, Privredna komora Vojvodine i univerziteta u Novom Sadu i Beogradu.


Nagrada Kapetan Miša Anastasijević dodeljuje se za najuspešnije pojedince, preduzetnike i institucije. Ove godine nagrada je dodeljena u 24 kategorije, a laureati kažu da je to veliko priznanje, ali i podsticaj.

Priznanje, koje čine plaketa i zlatnik sa likom kapetana Miše Anastasijevića umetničko je delo akademskog vajara Ljubiše Mančića.


Ime i prezime
Komentar