Niža cena Citroëna C4 Cactus

21. Nov 2019

Citroen C4 Cactus
Citroën C4 Cactus donosi novitete kroz 12 tehnologija za pomoć u vožnji, tri tehnologije za konekciju i nagrađivane ekološke motore najnovije generacije. Ono što ga izdvaja je izuzetan novitet po pitanju udobnosti, hidraulično oslanjanje pod imenom Hidraulični progresivni jastuci™.

 

Premijerno su predstavljena i sedišta Advanced Comfort, pa ova dva noviteta zajedno garantuju neverovatnu udobnost u vožnji. Na sve ovo dodajmo i 31 kombinaciju za personalizaciju spoljašnosti, izbor devet boja karoserije i četiri Color paketa (koji se sastoje od prefinjenih detalja u boji), čime se kupcu omogućava da sklopi izgled automobila koji mu najviše odgovara. U ponudi je pet različitih unutrašnjih uređenja koja nude osvetljenost, mekoću i prefinjenost.


Citroën C4 Cactus opremljen je i intuitivnim tehnologijama kao što su: sistem za pristup i pokretanje vozila bez ključa, kamera za vožnju unazad sa pogledom od 180 °, aktivna sigurnosna kočnica sa zvučnim i vizuelnim upozorenjem za rizik od frontalnog udara, sistem za upozorenje o napuštanju trake, sistem prepoznavanja ograničenja brzine, inteligentna svetla za bezbedniju vožnju noću, 7-inčni multimedijalni ekran osetljiv na dodir, Mirror Screen funkcija uz koju vozači uživaju u multimedijalnom sadržaju i aplikacijama svojih pametnih telefona ili Citroën 3D navigacija sa prepoznavanjem glasa. 


Popusti idu čak do 2.700 evra, a akcija može svakodnevno da se prati na sajtu citroen.rs.


Ime i prezime
Komentar