Originalni BMW akumulatori po nižoj ceni

27. Jan 2020

BMW-Akumulator 
Akumulator je srce automobila. On snabdeva električnom energijom sve – od sistema za startovanje pa sve do stalno uključene elektronike u automobilu i ugrađenog multimedijalnog sistema. Akumulator obezbeđuje konstantnu snagu za sve ostale funkcije tokom start-stop procesa. Savremeni akumulatori moraju da učine mnogo više od pukog pokretanja automobila. BMW automobili koriste AGM akumulatore. AGM tehnologija dizajnirana je za automobile sa ekstremno velikom potrebom za energijom, striktno po originalnim fabričkim zahtevima i standardima.

Originalni BMW akumulatori oibezbeđuju veliku startnu moć i pouzdanost u ekstremnim uslovima. Poseduju superiornu izdržljivost - tri puta više ciklusa punjenja i pražnjenja u odnosu na standardne akumulatore u kojima je tečni elektrolit.

Velika otpornost na vibracije, maksimalna bezbednost – 100% bez mogućnosti curenja i prosipanja elektrolita i bez emitovanja gasa u normalnim uslovima upotrebe. Akumulator je hermetički zatvoren i ima specijalne ventile. Velika fleksibilnost i bez održavanja - u pravom smislu reči. Dostupni su u kapacitetima od 55Ah do 105Ah.

 

Cene BMW akumulatora

Kada je akumulator u pitanju, iznenađenja su poslednja stvar koju vozač želi. Originalni BMW akumulatori dizajnirani su i testirani kako bi obezbedili dug vek trajanja i imaju dovoljno energije za sve potrebe automobila, kao i opreme u njemu koja to zahteva.

Akcija traje do 1. aprila 2020. godine, u cenu je uključen originalni BMW akumulator i priključenje akumulatora na automobil. Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

Bliže informacije u kompaniji Radulović Group: Beograd, Dragoslava Srejovića bb, tel.: 011 2080180 i Novi Sad, Novosadski put 71, tel.: 021 820888.


Ime i prezime
Komentar