Renault produžio sajamski popust

17. Apr 2013

Renault Nissan Srbija zastupnik u Srbiji produžio je svoju sajamsku akciju do kraja aprila meseca kako bi pružio priliku da svi koji su tokom Beogradskog sajma automobila izrazili želju da kupe automobil ove marke to i učine pod specijalnim uslovima. Kako nas je obavestila Dejana Komadina, PR direktorka u ovoj kompaniji to kupcu donosi:
- pet redovnih servisa za jedan dinar za Megane, Fluence i Scenic
- poklon personalizacije za Clio, Clio Grandtour i Twingo
- beskamatno finansiranje sume do 5.000 evra (u zavisnosti od modela).

I još interesantnije, ograničena količina Fluence Authentique 1.6 po ceni od 11 990 evra (prodate stari auto, beskamatni kredit, strava), fenomenalno opremljen sa klimom, radio cd mp3, ABS, centralno zaključavanje, metalik boja. U tom paketu je još i garancija koja važi pet godina, a dobija se i pet redovnih srvisa za samo jedan dinar. Vredi razmotriti tu ponudu, zaključuje Komadina.

Da podsetimo: Auto krediti su indeksirani u evrima. Reprezentativni primer: vrednost automobila 9.990 evra, učešće 4.990 evra, iznos kredita 5.000 evra, period otplate 36 meseci, NKS 0% na godišnjem nivou, nema administrativnog troška (0% od iznosa kredita), iznos mesečne obaveze 139 evra.
Drugi troškovi koji prate odobrenje kredita: dve menice (ukupno 100 dinara), ukupan iznos 5.000 evra (glavnica, kamata i troškovi)m EKS 0,01% na godišnjem nivou obračunat na dan 8.3.2013. godine.

Banka kredit odobrava u dinarima tj. U dinarskoj protivvrednosti valutnog iznosa primenom srednjeg kursa NBS. Banka neotplaćeni deo ovakoodobrenog kredita usklađuje sa promenama srednjeg kursa NBS za evro i to svakog poslednjeg dana u mesecu, primenom kursa važećeg na taj dan u odnosu na kurs koji je važio poslednjeg dana u prethodnom mesecu, osim prvog meseca nakon aktiviranja kredita kada se usklađivanje obavlja prema kursu koji je važio tog dana. Svi iznosi navedeni u evrima plaćaju se u dinarima.


Ime i prezime
Komentar