Renault LCV nudi nova rešenja za nultu emisiju

24. Mar 2021

Renault LCV show

 

Kao odgovor na energetsku tranziciju, Renault LCV otvara nova vrata kompletnom ponudom električnih i vodoničnih proizvoda, proizvoda i usluga.

 

Potpuno novi Kangoo Van E-TECH Electric obnova je lidera električnih lakih i komercijalnih vozila u Evropi. Podružnica Renaulta Elexent nudi rešenja za punjenje flota.

 

Ove godine biće predstavljen Master Hydrogen kao i novo partnerstvo sa Plug Power koji će pružiti infrastrukturu i usluge punjenja.

 

„Stručnjak za laka komercijalna vozila više od 120 godina, Renault je uvek bio lider u inovacijama. Sada nudimo proširenu i obnovljenu paletu sa potpuno novim kombijima Kangoo, potpuno novim Express furgonima i novim modelima Trafic. Inovacija „Open Sesame by Renault“ na potpuno novom Kangoo Van-u svetska je premijera u svetu LCV. Kao lider električnog teretnog vozila u Evropi, takođe pripremamo budućnost novim električnim proizvodima i rešenjima na vodonik.“

Mark Sutcliffe, SVP, LCV Renault poslovna jedinica.

 

Renault proširuje i obnavlja svoju ponudu lakih komercijalnih vozila kako bi udovoljio svim potrebama profesionalaca. Nakon obnove Master-a 2019. godine, Renault predstavlja potpuno novi kombi Kangoo, potpuno novi Express kombi, novi Trafic Combi i novi SpaceClass.

 

U segmentu malih kombija, Renault nudi komplementarnu dvostruku ponudu potpuno novim modelima Kangoo i Express.

 

 

Potpuno novi Kangoo Van inovativan je kombi atletskog i dinamičnog stila. Revolucioniše segment nudeći korisne inovacije poput „Sesame Open by Renault“ i više komfora i tehnologija u automobilu.

 

Potpuno novi Express kombi praktičan je i efikasan kombi dinamičnog i robusnog dizajna. Nudi neuporedive dimenzije, kao što je najveći bočni pristup u svojoj klasi, kao i obilje prostora za odlaganje različitih predmeta.

 

U srednjem segmentu kombija, Renault pojačava DNK Trafica elegantnim dizajnom, više bezbednosti, počev od verzija za prevoz ljudi. LCV verzija biće dostupna krajem 2021. godine.

 

Da bi upotpunio ovu novu paletu, Renault proširuje svoja prilagođena rešenja i usluge u okviru programa Renault Pro + kako bi zadovoljio nove običaje profesionalaca. Renault Pro + nudi digitalna rešenja za povezivanje i ključ u ruke, uz podršku mreže od 626 preduzeća Renault Pro + i kroz mrežu od 400 konvertora.

 

Da bi podržao prelaz na nultu emisiju, Renault nudi čitav niz proizvoda i usluga.

 

Da bi nasledio svoj najprodavaniji Kangoo ZE, potpuno novi Kangoo Van E-TECH Electric očekuje se krajem 2021. godine, opremljen novom baterijom od 44 kWh koja nudi domet od 265 km. Renault podružnicom Elexent nudi rešenja za punjenje voznih parkova.

 

Renault je pionir električnog komunalnog vozila od 2011. godine, a takođe je i pionir u korišćenju vodonika od 2014. godine. Pre kraja 2021. godine Renault će da predstavi Master Hydrogen. Plug Pover-om, Renault planira da pokriva 30 odsto evropskog tržišta lakih komercijalnih vozila na vodonik do 2030. godine, rešenjima za punjenje električnih ili priključnih hibridnih voznih parkova.

 

O Renaultu

 

Renault, istorijski brend mobilnosti i lider električnih automobila u Evropi, uvek je razvijao inovativna vozila. Strateškim planom „Renaulution“, Renault je započeo ambicioznu transformaciju koja stvara vrednost krećući se ka konkurentnijem, uravnoteženijem i elektrifikovanijem opsegu. Njegova ambicija je da otelotvori moderno i inovativno u tehnologiji, energiji i uslugama mobilnosti u automobilskoj industriji i šire.

 


Ime i prezime
Komentar