Uskršnji popust na BMW, MINI i BMW Motorrad aksesoare

15. Apr 2020

BMW

Na stranici BMW on-line shop https://shop.bmw.rs dostupni su artikli iz aktuelnih BMW, MINI i BMW Motorrad kolekcija. Svi proizvodi mogu da se poruče putem interneta, a povodom Uskršnjih praznika, za sve kupce obezbeđen je dodatni popust od 10 odsto na kupovinu. Dovoljno je da se prilikom kupovine unese promo kod #SrecanUskrs i biće obračunat popust od 10% na sve proizvode.

Na raspolaganju su originalni aksesoari, BMW i MINI kolekcije kofera, novčanika, odevnih predmeta i dečijih guralica, dok je poseban akcenat na BMW Motorrad asortimanu proizvoda u kom ljubitelji motocikala mogu pronaći dodatne aksesoare i pripremiti se za novu sezonu. Ono što će obradovati vozače dvotočkaša jeste da će se kompletna moto oprema – kacige, odela i drugo, uskoro naći u online prodaji, a do tada klijenti svoje zahteve mogu slati mejlom na eshop@bmw.rs i na taj način ostvariti kupovinu.

Za online kupovinu je omogućeno plaćanje platnim karticama, a isporuka kurirskom službom je besplatna za sve porudžbine preko 10.000 dinara. Akcija traje do 30. aprila 2020. godine.


Ime i prezime
Komentar