Ivana i Kia Sportage

anaIvana (1989.) je iz Loznice, a u Beogradu radi u firmi koja se bavi naplatom potraživanja. Završila je Visoku školu strukovnih studija u Beogradu. Ne voli da planira, ali ima želju da nadem posao u struci, da bude srecno udata i da ima troje dece. Lepo peva, a kada ima mogucnosti bavi se modelingom. Visoka je 173 cm, ima 62 kg, u horoskopu je strelac/devica.

Modni stil je sportska elegancija, omiljena boja crvena. Modni kreator Valentino. Parfem koji koristi je Lolita Leupika. Omiljeni sport je klizanje na ledu. Navija za fudbalere Partizana. Omiljena životinja je pas, a cvet ruža. Volela bi da upozna Džoni Depa. Želela bi da otputuje u Pariz. Sajtovi koje posecuje su grupovina i tracara.
Muzika koju sluša nije vezana za žanrove, sluša sve,. Pesma koju najradije pevuši je Šampanjski poljubac od Crvene jabuke. Jede sve, a vodu pije najcešce, omiljeno voce su banane. Srecan broj je 7, a dan sreda. Vaša licnost je knjiga koju preporucuje.

Najmudrije što je cula: Živi svaki dan kao da je poslednji.
Omiljeni filmovi Smrt na sahrani i Kad jaganjci utihnu. Omiljeni filmski glumac Jonny Depp. Slobodno vreme provodi u citanju knjiga. Životni moto: Ko zna zašto je to dobro. Uspeh je kada si istrajao u necemu u cemu si mislio i sam da neceš moci. Divi se svemu što je lepo. Razmišljanja o muškarcima su u zavisnosti kako o kome. Misli da nijedna veza nije idealna. Ne zna kako bi opisala svog muškarca iz snova. Prijatelji bi je opisali kao pozitivnu, veselu i odanog prijatelja. Srecnom je cine uglavnom sitnice. Idealno mesto na kojem bi živela je u Španiji, nebitan je grad. Voli da prica o svemu, mogla bi non stop da prica. Ne voli laž i prevaru. Plaši se miševa.

KANDIDATKINJE 2012