Kia pokazala prve fotografije novog Picanta

05. Jan 2017

Kia PicantoKia Picanto


Kia Motors je danas pokazala prve fotografije novog Picanta, treće generacije jednog od svojih globalno najprodavanijih modela.

Mladolik i energičan dizajn novog Picanta
Novi Picanto, koji je nastao u Kijinim dizajnerskim centrima u Frankfurtu i južno korejskom Namyangu, donosi mladolik i energičan karakter u A segment. Novi model – otkriven u sportskoj verziji GT-Line – svojim oštrijim linijama i suptilno izvedenim površinama pruža odlučan stav. Zbog pružanja što ubedljivijeg izgleda i 15 milimetara dužeg međuosovinskog rastojanja (sa 2.385 na 2.400 mm) točkovi su pomaknuti na krajeve autombila. Paleta boja Picanta je s 11 boja karoserije živahnija nego ikada pre i garantuje da će se automobil izdvajati u masi.

Moderna i profinjena kabina
U unutrašnjosti Picanta preovladavaju visokotehnološka pomagala za udobnost i bezbednost, koja svedoče o modernom i prefinjenem dizajnu kabine. U središtu kabine je ‘plutajući’ ekran osetljiv na dodir, koji je najnovijim funkcijama infotainment sistema namenjen komforu svih putnika. Picanto nudi mnoge mogućnosti prilagođavanja pojedincu, a kupci između ostalog mogu da biraju između brojnih boja karoserije, paketa standardne i dodatne opreme i tapacirunga.

Kupci novog Picanta sigurno će ceniti i prostraniju kabinu i veći prtljažnik, koji mogu da se pohvale pametnijim rasporedom. Uprkos dužem međuosovinskom rastojanju Picanto je sačuvao svoje karakteristične kompaktne dimenzije - kraćim prednjim i dužim zadnjim prepustom ima identičnu dužinu kao prethodnik (3.595 mm).

Premijera u martu na salonu u Ženevi
Kia će svog mališana javnosti premijerno da predstavi na martovskom Salonu automobila u Ženevi, a kod nas ga očekujemo u maju 2017. godine.

 

Kia PicantoKia Picanto


Ime i prezime
Komentar