Aston Martin u Parizu

09. Jun 2018

Aston Martin
Britanski proizvođač luksuznih automobila, Aston Martin, potvrdio je da će prisustvovati na Salonu automobila u Parizu preko svoje filijale Aston Martin Paris.

Tekuća 2018. godina od izuzetnog je značaja za britanskog proizvođača zbog produkcije novih modela, tako da će oni biti izloženi u Paviljonu 1, u posebnoj „Mondial Limited“ zoni koja pripada najekskluzivnijim proizvođačima.

Posetioci Salona automobila u Parizu koji se održava od 4.10. do 14.10.2018. godine imaće priliku da se upoznaju sa modelima DB11 Volante, novim Vantage-om, ultimativnim sportistom, kao i Super GT modelom DBS Superleggera.

Alen Aziza, izvršni direktor Aston Martina za region Pariza, Liona i Bordoa, istakao je da njegova kompanija ima izuzetno zadovoljstvo, ali i čast da probirljivoj publici na ovoj prestižnoj manifestaciji prezentuje najnovije modele britanskog proizvođača.

Žan-Klod Žiro, generalni menadžer pariskog salona automobila izjavio je da će posetioci imati izuzetnu priliku da se upoznaju sa najnovijim modelima Aston Martina, i to u sklopu „Mondial Limited“ zone Paviljona 1, gde će da budu izloženi najekskluzivniji modeli današnje automobilske industrije.
Vla-Res


Ime i prezime
Komentar