Citroen C3 Aircross i C5 Aircross – Exclusuv Trend

04. Oct 2019

Citroen

Citroen C3 Aircross i novi Citroen C5 Aircross predstavljaju pravi izbor za grad, otvoreni put i za velika prostranstva. Ovi moderni i prostrani SUV modeli svojom jedinstvenom pojavom i jedinstvenim osećajem u kabini razlikuju se od svih ostalih vozila iz tog segmenta. Prateći njihovu različitost kompanija Avtonova KAB je ponudila i posebno finansiranje za svoje kupce.

 

Exclusuv ponuda omogućava kupovinu nekog od ova dva SUV-a uz povoljne mesečne rate koje se kreću od 139 evra ili 199 evra, u zavisnosti od modela i sa rokom otplate od 12 do 84 meseca.    

 

Nagrađen AutoBest priznanjem za najbolji automobil u prošloj godini C3 Aircross je drugi naprodavaniji Citroën u Evropi. Novi Citroën C5 Aircross beleži vrtoglavi rast prodaje, pa zajedno predstavljaju budućnost brenda kada su SUV modeli u pitanju. 

 

Kao nosioci programa "Citroën Advanced Comfort" nude neverovatno mnogo različitih kombinacija za uređenje unutrašnjosti gde komplementarne boje i materijali daju svetlost i toplinu koji su u trendu. Podjednako su udobni i u gradu i na otvorenom putu, a njihova spremnost za avanturu pojačana je zahvaljujući Grip Controlu sa Hill Assist Descent sistemom koji im omogućava nesmetan silazak sa puta i vožnju po nepristupačnim predelima.

 

Spoljašnji dizajn nudi potpuno jedinstvenu personalizaciju pa C3 Aircross i novi C5 Aircross svojom pojavom predstavljaju najatraktivnije trendi SUV modele. Poseduju visok nivo udobnosti i bezbednosti uz mnoštvo novih tehnologija za pomoć vozačima tokom vožnje. Dodatni komfor pružaju i bežično punjenje mobilnih telefona ili prostrani i funkcionalni prtljažnik, koji je u oba modela najveći u svojoj klasi. 

 

Opremljeni su dizel i benzinskim motorima najnovije generacije koje odlikuju niski troškovi održavanja, a ocenjeni su i najvišim ocenama za bezbednost i očuvanje životne sredine.

 

Sve dodatne informacije o ovoj sjajnoj akciji mogu da se nađu na sajtu citroen.rs.


Ime i prezime
Komentar