Citroen C4 Cactus limuzina jedinstvenog karaktera

04. Nov 2017

Citroen C4 CactusCitroen C4 CactusCitroen C4 Cactus

Nakon lansiranja modela C3 u 2016. godini, i ofanzive SUV-a u 2017. godini sa modelima C3 Aircross i C5 Aircross, Citroen prelazi na novu etapu u razvoju svojih proizvoda i ne prestaje da iznenađuje predstavljajući svoju novu kompaktnu limuzinu: novi C4 Cactus. Ovaj model unosi svežinu u segment limuzina spajajući jedinstveni karakter C4 Cactusa sa referentnom udobnošću modela C4. On ističe svoj status, zadovoljavajući neophodne tačke ovog segmenta, sa 12 sistema za pomoć u vožnji, tri tehnologije za konektivnost, motore koji imaju do 130 KS i prefinjeni stil.

Moderan i različit po svom dizajnu, novi C4 Cactus nudi neverovatno iskustvo po pitanju zadovoljstva. Da bi to postigao, Citroen je koristio tehnološko nasleđe koje se odnosi na hidraulično oslanjanje. Ova tehnologija ponovo je integrisana kako bi bila dostupna što većem broju ljudi. I na ovaj način, novi C4 Cactus uvodi, u Evropi, oslanjanja sa hidrauličnim progresivnim graničnicima™ (Progressive Hydraulic Cushions™ – PHC) i Advanced Comfort sedišta, kao svetsku premijeru, koja obećavaju neverovatan komfor pri sedenju i pri vožnji.

Novi C4 Cactus prirodno nameće svoju različitost kroz novi, široki i izražajni prednji deo, redizajnirane bokove i kroz glatki i veliki zadnji deo sa novim 3D LED svetlima. Svojom uravnoteženošću, punim linijama i prečišćenom i monolitnom siluetom, ovaj model pomera krute kodove segmenta kompaktnih berlina. Njegovo međuosovinsko rastojanje od 2,60 m i kratki prepusti daju mu kompaktne dimenzije kako bi se njime lako upravljalo i kako bi se očuvala veličina limuzine ovog segmenta. On ističe grafičke elemente, tipične za svet Citroën-a, koji naglašavaju njegovu fluidnu karoseriju, poput štitnika Airbump® na donjem delu vrata, neprekidnog zastakljenog pojasa i lebdećeg krova, dvostrukog reda svetala na prednjem delu i širokog 3D LED svetlosnog potpisa pozadi. On nudi 31 kombinaciju za personalizaciju spolja, sa 9 boja karoserije i 4 Color paketa koji se sastoje od prefinjenih detalja u boji, i koji omogućavaju klijentu da, na taj način, osmisli vozilo koje mu odgovara. U unutrašnjosti, kabina, funkcionalna i prečišćena, na prvi pogled, asocira na sigurnost. Ponuđeno je pet bogatih i prepoznatljivih unutrašnjih uređenja, koji donose osvetljenje, nežnost i prefinjenost.

Novi C4 Cactus uvodi komfor automobila u novu dimenziju. Koristeći sve delove programa Citroën Advanced Comfort®, novi C4 Cactus, u Evropi, uvodi napredne tehnologije koje su u službi celokupne udobnosti. Ovaj model nudi nesvakidašnji komfor u vožnji, zahvaljujući uvođenju, kao evropskoj premijeri, oslanjanja sa hidrauličnim progresivnim graničnicimaTM (Progressive Hydraulic Cushions™ – PHC), koja filtriraju nepravilnosti sa puta i daju utisak da putujete na letećem ćilimu. On ima i, kao svetska premijera, nova sedišta Advanced Confort, koja nude vrhunsku udobnost pri dodiru i pri sedenju. Novi C4 Cactus je izvršio i generacijski skok po pitanju akustične izolacije. U njemu, putnici putuju lako i opušteno zahvaljujući njegovih 12 sistema za pomoć u vožnji i tri tehnologije za konektivnost. Njegovi snažni i ekonomični motori doprinose osećaju zadovoljstva i bezbednosti za volanom novog C4 Cactus.


Ime i prezime
Komentar