Citroen Colorterapia

27. Sep 2018

Citroen Colorterapia

Kompanija Avtonova KAB ove jeseni nudi svim zainteresovanim kupcima posebne mogućnosti kupovine najtraženijih Citroen modela: C3, C3 Aircross i C4 Cactus.

Citroën C3 krase dvobojna karoserija od devet boja i sa tri različite boje krova, koje prate kolor paket, detalji u istoj boji na svetlima za maglu, kućištima retrovizora, zadnjim bočnim staklima i bočnoj zaštiti Airbump. U unutrašnjosti dostupna su četiri nivoa opreme.

Tokom ove akcije uz srednji paket opreme Feel Edition dobijaju se kao poseban poklon automatski klima uređaj, audio sistem sa 7-inčnim touch screen ekranom u boji na kome su sve funkcije za udobnu vožnju, Mirror Link opcija koja omogućava da se sadržaj mobilnog telefona vidi na velikom ekranu u automobilu, komande na volanu, Bluetooth i USB priključak, šest zvučnika i svetla za maglu.

Citroen C3 Aircross, novi SUV, odlikuje se neverovatnom mogućnošću personalizacije sa 90 kombinacija spolja i pet različitih unutrašnjih uređenja. Dodatno ga karakterišu: povišeni klirens, podignut položaj vozača, prednji i zadnji spojler, najnovije tehnologije sa 12 sistema za pomoć u vožnji, ekran od 7 inča sa svim funkcijama u automobilu, bežično punjenje mobilnih telefona i specijani Grip Control, sistem protiv proklizavanja na teškim terenima.

Citroen C4 Cactus izdvaja izuzetan novitet po pitanju udobnosti: hidraulični progresivni jastuci, kao i sedišta Advanced Comfort. Nova limuzina C4 Cactus nudi 31 kombinaciju za personalizaciju spoljašnosti, izbor devet boja karoserije i četiri kolor paketa, a opremljen je između ostalog i sistemom za pristup i pokretanje automobila bez ključa, kamerom za vožnju unazad od 180°, aktivnim sistemom pomoći pri parkiranju, sigurnosnom kočnicom kako bi se smanjio rizik od frontalnog udara, sistemom za upozorenje o napuštanju saobraćajne trake, prepoznavanjem ograničenja brzine, inteligentnim svetlima za noćnu vožnju i 3D navigacijom sa prepoznavanjem glasa. 

Efikasnost ovih modela odražava se i u gami snažnih i ekonomičnih benzinskih PureTech motora najnovije generacije, višestruko nagrađivanim proteklih godina, i dokazanim dizel motorima BlueHDi sa najnovijim filterima za očuvanje životne sredine.

Svi Citroen modeli tokom trajanja ove akcije imaju specijalne cene, uz popuste koji se kreću čak do 2.500 evra.

Test vožnje mogu da se zakažu u Citroen centru u Radničkoj 22 ili kod dilera u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku i Bačkoj Topoli. Sve dodatne informacije mogu da se dobiju i putem sajta www.citroen.rs.


Ime i prezime
Komentar