Citroen komercijalna vozila – subvencionisani lizing i popusti

12. Oct 2018

Citroen komercijalna vozila
Citroen ima osamdesetogodišnje iskustvo u kreiranju dostavnih vozila sa rešenjima koja su prilagođena različitim potrebama. U ponudi svim pravnim licima ove jeseni našli su se najtraženiji modeli dostavnih vozila, Jumpy, Jumper i furgoni Berlingo.

Pouzdani Citroen pomoćnici u svakodnevnom poslu sada imaju primamljive akcijske cene uz popuste do čak 3.500 evra. Uz to dostupna je i nabavka preko akcijskog subvencionisanog lizinga uz kamatu od 1,95 odsto.

Citroen Berlingo ima prostran tovarni prostor od 3,3 m3, do 850 kg opterećenja i 1,8 m korisne dužine, a može da primi dve europalete. Kabina može da se prilagođava i tako da omogući transport tereta do tri metra dužine uz tri osobe koje mogu da sednu napred. Smatra se napraktičnijim i najokretnijim gradskim dostavnim vozilom.

Citroen Jumpy ima nosivost do 1200 kg, a korisna zapremina tovarnog prostora može da bude do 7m3. U ponudi su tri dužine iz bogat izbor novih tehnologija kao što su sistem za bolju vidljivost prilikom manevrisanja, 3D navigacija kojom se upravlja glasovnim prepoznavanjem, prepoznavanje saobraćajnih znakova i upozorenja ili sistem koji nadzire vozačevo ponašanje.

Citroen Jumper odlikuje vozačka kabina zvučno izolovana i prilagođena profesionalnim potrebama, elektronska asistencija pri parkiranju sa prednjim i zadnjim senzorima kao i čitav spektar dodatne opreme. Dostupan je u četiri različite varijante sa običnom ili duplom kabinom. Korisna zapremina tovarnog prostora kreće se do 17m3 zavisno od varijante.

Efikasnost ovih vozila odražava se u gami snažnih i ekonomičnih benzinskih PureTech motora najnovije generacije, višestruko nagrađivanim proteklih godina, kao i vrhunskim i dokazanim dizel motorima BlueHDi.

Mala potrošnja, povezana sa smanjenjem učestalosti redovnih servisa doprinosi ukupnom smanjenju troškova korišćenja ovih vozila. Namenjeni su širokoj paleti profesionalnih korisnika kao što su zanatlije, građevinari, firme koje obavljaju dostavu, preduzeća koja pružaju različite usluge transporta...     

Dodatne informacije mogu da se vide na sajtu www.citroen.rs


Ime i prezime
Komentar