Citroen na salonu u znaku stogodišnjice

11. Mar 2019

Citroen gama

Godina 1919. predstavlja jednu od najznačajnijih u automobilskoj industriji, sve do današnjih dana. Naime, te godine počela je proizvodnja vozila pod imenom Citroën, brenda koji je podario svetu vanvremenske modele.  Na ovogodišnjem Međunarodnom salonu automobila u Beogradu Citroën započinje i u našoj zemlji proslavu stogodišnjice. Tom prilikom, na sajmu će biti predstavljeno pregršt noviteta i biće ponuđeni povoljni uslovi kupovine. Putnički program biće izložen u Hali 1, a komercijalni u Hali 4.

Najinteresantnija premijera je  novi C5 Aircross SUV, kojim Citroen na velika vrata ulazi u klasu SUV vozila. Nosilac programa Citroen Advanced Comfort, novi C5 Aircross SUV razlikuje se po svojoj udobnosti i uvodi dve velike novine: Citroen-ovo oslanjanje na Hidrauličnim progresivnim jastucima i sedišta Advanced Comfort, za neprevaziđeni kvalitet u vožnji. Pored toga nudi jedinstvenu modularnost sa tri nezavisna, klizna i preklapajuća zadnja sedišta i zapreminom prtljažnika „Best in Class“, koja se kreće do 720 litara. Na radost vozača koji uživaju u svom automobilu donosi novitete i kroz čak 20 tehnologija za pomoć u vožnji uz najnovije motore od 130 i 180 KS i novim osmostepenim automatskim menjačem.

Na štandovima Citroen-a u Hali 1 i Hali 4 biće izložen i Berlingo najnovije generacije, nedavno nagrađen u obe svoje verzije: putnička je osvojila najprestižniju evropsku nagradu AutoBest 2019, a VAN verzija dobila je najcenjeniju nagradu u segmentu komercijalnih vozila Van Of The Year 2019. To je model koji donosi potpuno novi pogled na vozila iz svog segmenta, u šta će beogradska publika moći da se uveri već na prvi pogled.

Pored ova dva noviteta, Citroen predstavlja i ostale svoje popularne modele: C3, C3 Aircross, C-Elysée, C4 Cactus, C4 Spacetourer i ostala vozila iz Business i komercijalnog programa C3 Business, Jumpy i Jumper.

Finansijske ponude za sve modele, zainteresovani mogu detaljno da pregledaju na sajtu www.citroen.rs gde se nalaze i sve ostale aktuelne informacije. Tokom sajamskih dana biće dostupna i test vozila najtraženijih modela za sve zainteresovane.


Ime i prezime
Komentar