Citroen sajamska ponuda

12. Mar 2018

Citroen
Kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik vozila marke Citroen u našoj zemlji, za predstojeći BG Car Show priprema pregršt noviteta i sjajne uslove prodaje. Putnički program biće izložen u Hali 1, a komercijalni u Hali 4. Na više od 500 kvadrata očekuju nas najnoviji modeli i mnoga iznenađenja za kupce.

Svakako je najinteresantnija premijera nove limuzine C4 Cactus, kojom Citroen prelazi u novu etapu razvoja svojih proizvoda. Premijerno su na njemu predstavljeni hidraulično oslanjanje pod imenom hidraulični progresivni jastuci™ i sedišta Advanced Comfort, pa ova dva sjajna noviteta zajedno garantuju neverovatnu udobnost u vožnji. Na zadovoljstvo vozača koji uživaju u svom automobilu donosi novitete i kroz 12 tehnologija za pomoć u vožnji i 3 tehnologije za konekciju. Nagrađivani benzinski ekološki motori od 110 i 130 KS dodatno doprinose udobnosti i bezbednosti za volanom.

Na štandu Citroen u Hali 1 biće izloženi putnički modeli: C3, C-Elysee, C3 Aircross, novi C4 Cactus i C4 Picasso u više različitih verzija motora i nivoa opreme. Sve cene su promotivne, obezbeđeno je sajamsko finansiranje, a pripremljeni su i brojni pokloni i druga iznenađenja za prve kupce.

Citroen komercijalni program biće izložen na štandu u Hali 4. Biće prikazani modeli: C3 Business, C4 Business i Berlingo Business za 4 ili 5 sedista za putnike, kao i Berlingo Furgon, Jumpy Furgon, Jumper Furgon i SpaceTourer eksluzivna verzija vozila sa osam sedišta.

Finansijske ponude za sve modele, zainteresovani mogu detaljno da pregledaju na sajtu http://www.citroen.rs  gde se nalaze i sve ostale aktuelne informacije. Tokom sajamskih dana biće dostupna i test vozila najtraženijih modela za sve zainteresovane, pa Citroen potpuno spremno dočekuje sajamsku manifestaciju.


Ime i prezime
Komentar