Vanja i Suzuki SX4

anaVanja (1993.) je iz Beograda, završila je Hemijsko-prehrambeno-tehnološku školu i priprema se da upiše fakultet. Planovi su da završi školu i da se bavi modelingom. Veoma dobro poznaje rad na kompjuteru. Visoka je 170 cm, ima 55 kg, u horoskopu je rak/bik. Modni stil je Nike, omiljena boja roze, modni kreator Versaće. Parfem koji koristi je Gucci. Omiljeni sport je odbojka,ali se ne bavi sportom. Navija za Crvenu Zvezdu u fudbalu. Omiljene životinje su psi i mačke, a od cveća to je ruža.
Volela bi da upozna Nikolu Kojo. Pariz je grad u koji bi želela da otputuje. Facebook i youtube su sajtovi koje posećuje.House je muzika koju sluša, a pesma koju najradije pevuši je Italijana. Najradije jede kuvana jela i pije alkoholna pića. Omiljeno voće su trešnje. Srećan broj je 5, a dan subota. Knjiga koju preporučuje je Đavo nosi Pradu.

Najmudrije što je čula: Ti njega hlebom, a on tebe kamenom. Striptizeta je njen omiljeni film, a glumica Seka Sablić. Slobodno vreme provodi u slušanju muzike, trčanju i vonji rolera. Životni moto: Uživaj u životu. Uspeh je kada ni od čega napraviš nešto. Divi se lepim devojkama i muškarcima. O muškarcima misli da su divna stvorenja. Idelna veza je poštovanje, pažnja, nežnost i iskrenost. Muškarca iz snova je lep, zgodan i pametan. Prijatelji za nju kažu da je dobra i duhovita. Srećnom je čine njena porodica i prijatelji. Idealno mesto na kojem bi živela je London. Voli da priča o ljubavi i životu. Ne voli lažove, prevarante i nevaspitane osobe. Plaši se zlih osoba, i onih koje mogu da ju povrede.

KANDIDATKINJE 2012