Citroen SUV gama za avanturu

03. Jun 2019

Citroen

"Ne tražite izgovore, nego krenite na vikend ili putovanje koje ste oduvek želeli. Najbolji prijatelji za takvu odluku neka vam budu Citroën SUV modeli C3 Aircross i novi C5 Aircross. Na odlazak u avanturu pratiće vas udobnost, stil i dominacija. Citroen C3 Aircross SUV ima sve atribute snažnog SUV-a: povišeni klirens, podignuti položaj vozača i putnika, prednji i zadnji spojler, velike točkove i proširena krila. Razlikuje se neverovatnom mogućnošću personalizacije sa 90 kombinacija boja spolja i pet različitih unutrašnjih uređenja" - poručuju iz marketinga kompanije Avtonova KAB.

 

Nosilac programa Citroen Advanced Comfort®, novi C5 Aircross SUV odlikuju udobnost i prostranost, a Citroen-ovo oslanjanje na Hidrauličnim progresivnim jastucima i sedišta Advanced Comfort zajedno predstavljaju neprevaziđeni kvalitet filtriranja neravnina u vožnji. Nudi i jedinstvenu modularnost sa tri nezavisna, klizna i preklapajuća zadnja sedišta, kao i najveću zapreminu prtljažnika do 720 litara.

 

Kompanija Avtonova KAB obezbedila je privlačne akcijske cene i posebne uslove finansiranja za kupovinu na kredit ili preko lizinga. Test vožnje ovih vrhunskih SUV modela mogu da se zakažu u kompletnoj dilerskoj mreži. Sve dodatne informacije mogu da se nađu na sajtu www.citroen.rs i na oficijelnim Citroen drustvenim mrežama.


Ime i prezime
Komentar