Citroenova letnja ponuda

02. Jun 2017

Citroen prodajna akcija
Prvih junskih dana kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik Citroen vozila u nasoj zemlji, kreće u prodajnu kampanju najnovijih modela C3 i C-Elysee. Oba modela predstavljena su na Međunarodnom sajmu automobila u Beogradu i izazvali su pozitivne reakcije kupaca i stručne javnosti. Moderni, udobni i kvalitetni sa motorima dobitnicima prestižne  svetske nagrade Engine Of The Word i sa pregršt noviteta, tokom juna imaju i dobre uslove prodaje.

Novi C-Elysee je privlačna i izbalansirana limuzina sa osobinama izdržljivog i velikog automobila. Redizajn ovog modela obuhvata novu masku sa prednje strane i nove hromirane ševrone, koji su sada izduženi i utapaju se u farove. Farovi su kompletno redizajnirani, povećani su i imaju ugrađene hronirane okvire. Ova veza između maske i farova dočarava osećaj veće širine automobila. Dodat je i novi svetlosni LED potpis. Novi C-Elysee sa zadnje strane ima svetla sa 3D efektom, koja se nadovezuju na svetlosni potpis Citroen. Na ovaj način istaknuta je njegova širina i elegancija. Što se redizajna komandne table tiče, najveća novina je tablet u boji, osetljiv na dodir, od 7“. Displej sada ima belu grafiku sa belom pozadinom, gde su grupisane sve informacije vezane za vožnju.

U Evropi je prodato više od 100.000 primeraka Citroen-a C3 za samo sedam meseci od kada se pojavio, što dovoljno govori o kakvom se modelu radi. U unutrašnjosti, novi C3 osmišljen je tako da u prvi plan stavlja udobnost, pa je svako putovanje ispunjeno zadovoljstvom.

Opremljen je savremenim internet tehnologijama, a najzanimljivija je kamera ConnectedCAM Citroen™ (ugrađena kamera visoke rezolucije, koja omogućava deljenje slika i video klipova), koja je u njemu prvi put predstavljena. Dostupne su tehnologije u službi pomoći u vožnji kao što je mirror screen, kamera za vožnju u nazad sa senzorima za parkiranje ili pomoć pri kretanju na uzbrdici, a nove tehnologije u službi bezbednosti su upozorenje o neželjenom prelasku preko linije, sistem za nadzor mrtvog ugla ili upozorenje na umor za vozača.

Uslovi finansiranja su pristupačni. Tako na primer za model C3 Live PureTech 82 BVM, koji ima cenu 9.890 evra, za kredit od 60 meseci potrebno je učešće od 4.890 evra, a kreditirani iznos je 5.000 evra, uz mesečnu ratu od 83,33 evra i bez bilo kakvih drugih troškova.

Kupci koji se odluče za kupovinu na lizing mogu da iskoriste povoljne uslove koji podrazumevaju fiksnu kamatu za čitav period otplate od 0,99%. To praktično znači da je ukupna uplata pri zaključenju ugovora 2.609 evra, a mesečna rata 126,76 evra.

Sve uslove finansijske ponude zainteresovani mogu detaljno da pogledaju na sajtu uvoznika http://www.citroen.rs/ponude/ gde se nalaze i sve ostale aktuelne informacije. Dostupni su i test automobili kao i zamena automobila po principu „staro za novo“.


Ime i prezime
Komentar