Grupa Renault i BP produžili partnerstvo

10. Feb 2020

Renault-Castrol
Grupa Renault i BP odnosno njegov proizvođač maziva, Castrol, odlučili su da od 1. januara 2020. godine prošire svoje strateško partnerstvo, čime nastavljaju uspešnu saradnju započetu 2017. godine partnerstvom u Šampionatu Formule 1.

BP, Castrol i ekipa Renault F1 Team produžili su saradnju u Formuli 1 za još dve godine, do kraja 2024. godine. Grupa Renault odabrala je Castrol kao globalnog postprodajnog partnera za ponudu motornih ulja od 1. januara 2020. godine.

BP i Castrol produžili su saradnju s ekipom Renault F1 Team do 2024. godine . U okviru saradnje snabdevaće ekipu naprednim gorivima, uljima za motore, menjače i hidraulične sisteme, mazivima i kočnim tečnostima, kao i čitavim nizom industrijskih maziva za tehnološke centre ekipe u Enstoneu, gde se razvija šasija, i Viry-Châtillonu, gde se razvijaju motori. BP i Castrol imaju važnu ulogu u podrđci ekipi Renault F1 Team u svetlu novih pravila u Formuli 1 koja na snagu stupaju 2021. godine.

Grupa Renault odabrala je Castrol za glavnog postprodajnog partnera za ponudu motornih ulja od 1. januara 2020. godine. Nova ponuda proizvoda koja će da se nudi pod zajedničkom markom Renault Castrol naći će se u ponudi Renaultovih koncesionara. Na taj način vozači Renaulta profitiraće od uspešne saradnje u Formuli 1. Grupa Renault i Castrol vodeće su marke koje raspolažu naprednim tehnologijama i zajedničkim snagama kupcima automobila Renaulta ponudiće još bolju uslugu.

To snažno tehničko partnerstvo u postprodaji i Formuli 1 omogućiće partnerima da pomere granice tehnologije na stazi i van nje. S Castrolom, jednim od vodećih proizvođača maziva u svetu, Grupa Renault izgradiće snažno partnerstvo koje će Renaultovim kupcima i koncesionarima omogućiti da uživaju u kvalitetnim uslugama i proizvodima, a pritom će snažno da doprinese i ostvarenju planiranih ciljeva u Formuli 1.

BP i Castrol danas nude napredna maziva koja smanjuju štetne emisije i raspolažu tehnologijom koja im omogućuje revolucionarne napretke u oblasti mobilnosti budućnosti. Sve snažnija i sve šira saradnja Grupe Renault i BP-a omogućiće im da zajedničkim resursima i znanjima iskoriste prilike koje se pružaju na tržištu koje se razvija sve većom brzinom.


Ime i prezime
Komentar