Kia lansirala novu aplikaciju

03. Jul 2020

Kia - Go Electric aplikacija


Kia Motors Europe nedavno je lansirala novu aplikaciju ‘Go Electric’, koja strankama koje razmišljaju o kupovini plug-in hibrida objašnjava sve vidike Kijinih električnih automobila (EV). Nova aplikacija odgovara na pitanja koja brinu brojne vozače u vezi sa novim EV-ovima, kao što su npr. kako deluju pojedini pogoni, kako se razlikuje vozačko iskustvo i kako se pune.

Prva varijanta aplikacije Go Electric fokusirana je na popularnog potpuno električnog krosovera e-Niro. Vozačima omogućava da upoznaju njegove brojne funkcije i tehnologije automobila, a osim toga mogu mnogo da nauče o performansama baterija ovog Kijinog najprodavanijeg električnog automobila. Aplikacija korisnicima nudi i da personalizuju svoj idealni e-Niro i u obogaćenoj stvarnosti (AR, augmented reality) vizualizuju automobil – u svojoj omiljenoj boji – pomoću kamere pametnog telefona ili tableta. AR vizualizator korisnicima omogućava da vide automobil u okruženju u realnom svetu, sa mešanom stvarnošću (MR - mixed reality) u trenu se pojavljuje na autu, što korisnicima pruža dodatne informacije o određenim specifikama automobila.
 
Aplikaciju Go Electric upotrebljavaće i zaposleni u Kijinim zastupništvima, koji će strankama objašnjavati sve o rastućoj gami svojih električnih automobila. Aplikacija je pogotovo primerena u današnjem vremenu korone, jer strankama pruža upoznavanje delovanja električnih automobila u komforu svoje kuće.

Aplikacija deluje na iOS i Androidnih mobilnim uređajima. Kia će aplikaciju redovno osvežavati svojim budućim EV-ovima, hibridima i plug-in hibridima iz svoje evropske ponude. Aplikacija je trenutno raspoloživa na engleskom jeziku, a uskoro može da se očekuje i u drugim jezicima.

Prenos Kijine aplikacije Go Electric je besplatan i dostupan na sledećim linkovima:
•    Apple App Store
•    Google Play Store


Ime i prezime
Komentar