Komercijalna vozila Citroën na subvencionisani lizing

20. Nov 2019

Citroen komercijalna vozila
Citroënima iskustvo u kreiranju dostavnih vozila sa rešenjima koja su prilagođena različitim potrebama. Izvanredni Citroën partneri u svakodnevnom poslu, novi Berlingo VAN, Jumpy i Jumper, sada se mogu nabaviti preko akcijskog subvencionisanog lizinga po mesečnim ratama već od 198 evra.


Novi Citroën Berlingo VAN ponosi se nagradom International Van Of The Year 2019 i pruža rešenje prilagođeno svakom poslu. Nudi se u dve veličine : M i XL od 4,40m i 4,75m, ima kabinu za tri do pet putnika u dva reda sedišta, dvokrilna vrata prtljažnika i klizna bočna vrata. Tu su i brojne korisne pregrade, a krasi ga nosivost do 1.000 kg uz dve europalete koje mogu direktno da se utovare.


Citroën Jumpy ima nosivost do 1.400 kg, korisna zapremina tovarnog prostora je do 6,6m3. Odlikuje ga najmanja potrošnja u njegovom segmentu, povezana sa smanjenjem učestalosti redovnih servisa, a sve to doprinosi ukupnom smanjenju troškova korišćenja vozila. U ponudi su tri dužine iz bogat izbor novih tehnologija kao što su sistem za bolju vidljivost prilikom manevrisanja, 3D navigacija kojom se upravlja glasovnim prepoznavanjem, prepoznavanje saobraćajnih znakova ili sistem koji nadzire vozačevo ponašanje.


Citroën Jumper ima vozačku kabinu zvučno izolovanu i prilagođenu profesionalnim potrebama, elektronsku asistenciju pri parkiranju sa prednjim i zadnjim senzorima kao i čitav spektar dodatne opreme. Dostupan je u četiri različite varijante sa običnom ili duplom kabinom. Korisna zapremina tovarnog prostora se kreće do 17m3.


Mala potrošnja, povezana sa smanjenjem učestalosti redovnih servisa doprinosi ukupnom smanjenju troškova korišćenja ovih vozila. Namenjeni su širokoj paleti profesionalnih korisnika kao što su zanatlije, građevinari, firme koje vrše isporuku, uslužna preduzeća.

Sve dodatne informacije za nabavku preko subvencionisanog lizinga mogu da se saznaju na sajtu citroen.rs.


Ime i prezime
Komentar