Vesna i Dacia StepWay

anaVesna (1992.) je iz Bečeja, završila je srednju školu za dizajn odeće i sada studira dizajn. Planovi su da završi fakultet i da bude uspešna u svetu manekenstva, kojim se bavi već 12 godina. Visoka je 172 cm, a teška 59 kg, u horoskopu je riba / devica. Učestvovala je i pobeđivala na mnogim izborima lepote: Kraljica meda u Subotici 2008., Miss Subotice 2010., Miss fotogeničnosti Novog Sada, prva pratilja Palićke vile i Miss publike Prolom banje 2012. Modni stil je elegantan. Modni kreator je Marija Šabić i Žan Pol Gotje. Plava je boja koju voli, omiljeni cvet je ruža, ali i orhideja. Parfem koji koristi je Far Away. Omiljeni sport je plivanje. Navija za FK Vojvodina. Omiljena životinja je delfin. Volela bi da upozna Naomi Kempbel. Maldivi su destinacija gde bi želela da otputuje, ali i idealno mesto na kojem bi živela. Cosmopolitan, Blic žena, Best Shop... su sajtovi koji najčešće posećuje.
Sluša zabavnu i stranu muziku, a istu takvu i najradije pevuši. Najradije jede špagete i srpske specijalitete i pije sok od pomorandže, a omiljeno voće je lubenica. Srećan broj je 8, a dan petak. Knjigu o bon-tonu bi svakom preporučila. Najmudrije što je čula: Treba biti pozitivan kroz život i samo glavu gore. Planeta majmuna je njen omiljeni film, a Edi Marfi omiljeni filmski glumac. Slobodno vreme provodi sa svojim dečkom.
Životni moto: treba biti uporan i istrajan. Uspeh je kada ostvariš svoje snove, prateći svoju zvezdu vodilju. Divi se iskrenim i pozitivnim ljudima. Ne može da generaluzuje svoje mišljenje o muškarcima, ali smatra da se bez njih svakako ne može. Idelna veza je puna ljubavi, razumevanja i iskrenosti. Prijatelji je opisuju kao druželjubivu, komunikativnu, iskrenu, šarmantnu mi po malo šašavu osobu. Srećnom je čini njena porodica. Voli da priča o svemu i svačemu, uvek je raspoložena za razgovor. Ne voli laž i licemerje. Plaši se mraka.

KANDIDATKINJE 2012