Mercedes-Benz modeli za kineze

25. Apr 2018

Mercedes-Maybach Ultimate LuxuryMercedes-Maybach Ultimate LuxuryMercedes-Maybach Ultimate LuxuryMercedes-Maybach Ultimate Luxury

 

Mercedes-Benz predstavlja nove verzije svojih uspešnih modela na sajmu automobila Auto China 2018 u Pekingu. Premijerno će da bude predstavljene nova A-klasa i C-klasa u obliku limuzine. Veliku pažnju izazavaće i svetska premijera Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury, konceptnog automobila inspirisanog kineskim uticajima. Kako bi se to povezalo, dizajnerski tim je stvorio i zbirku nameštaja, koja odražava idiom dizajna, oblika i materijala korišćenih u novom automobilu.

A-klasa limuzina ima mnogo prostora za vozača i suvozača, ali i putnike, dok novi MBUX infotainment sistem i sistemi za pomoć u vožnji donose osećaj kao u S-klasi. To je najnovija verzija marke u segmentu kompaktnih automobila. Proizvedena je u Kini i samo za Kinu, a automobil kao takav naglašava važnost kineskog tržišta za Mercedes-Benz.

Uz više prostora za noge, nova C-klasa limuzinsa ima brojne nove karakteristike, uključujući one u pogledu udobnosti, ali i one u ponudi motora. Od 2014. godine C-klasa u Kini se nudi s produženim međuosovinskim rastojanjem, a proizvodi se u Beijing Benz Automotive Co., Ltd (BBAC), a namenjena je isključivo kineskom tržištu.

Vizija Mercedes-Maybach Ultimate Luxury pokazuje kako mogu da se kombinuju tipične prednosti ekskluzivne high-end limuzine i SUV-a. Konceptno vozilo otelotvoruje dizajnerski jezik Mercedes-Maybach koji odražava tradicionalne vrednosti robne marke, a nastavlja uspešnu Mercedes-Maybachovu priču.


Ime i prezime
Komentar