Mini Black Edition po neponovljivim cenama

06. Jun 2019

MINI Black Edition

 

Automobil prepoznatljivog dizajna sa jedinstvenim “karting” osećajem u vožnji, MINI, dostupan je od 5. juna kao “Black Edition” po posebno atraktivnim uslovima kupovine i to za modele Mini One od 19.990 evra i Mini Cooper Countryman od 26.990 evra.

 

Mini One “Black Edition” sa troja vrata, predstavlja suštinu uzbudljive vožnje sa niskim centrom gravitacije, koji pruža pravi osećaj vožnje kartinga. Dodatno je poseban zbog svoje atraktivne cene od 19.990 evra uz mesečnu ratu od 139 evra.

 

Ima benzinski motor zapremine 1.499 cm3 od 102 KS, a od dodatne opreme izdvajaju se crna metalik boja, aluminijumske felne od 16 inča „Victory spoke black“, zadnji parking senzori, svetla za maglu, sportski multifunkcionalni kožni volan, senzor za kišu, a poseduje i paket unutrašnjeg LED osvetljenja.

 

MINI Countryman “Black Edition”, jedini SUV u MINI porodici, idealan je za urbanu sredinu i ujedno za vožnju van asfalta, a izdvaja se cenom od 26.990 evra i prvim plaćanjem od 2.520 evra.

 

Ima benzinski motor od 1.499 cm3 sa 136 KS, a od dodatne opreme izdvajaju se crna metalik boja i aluminijumske felne od 18 inča “Pin spoke black”, LED svetla, svetla za maglu, senzori za kišu, zadnji parking senzori i sportski multifunkcionalni kožni volan.

 

Do novog MINI automobila može da se dođe i putem programa otkupa i zamene automobila Premium Selection. Ukoliko je automobil kupljen kao nov u Srbiji, bez obzira na marku, star do šest  godina i nije prešao više od 150.000 kilometara, ispunjeni su uslovi za otkup. Automobil može da se iskoristi i kao učešće za novi MINI po najpovoljnijim uslovima. 

 

Više o Mini Black Edition na www.mini.rs


Ime i prezime
Komentar