Najtraženiji Land Rover model po nikad boljim uslovima

18. Nov 2019

Range Rover Sport
Kompanija British Motors objavila povoljnu ponudu za popularni Land Rover, model Range Rover Sport.

U ovoj ponudi je model Range Rover Sport  po ceni od 72.990 evra, u ograničenoj količini za isporuku odmah.

Model Range Rover Sport opremljen 3.0 dizel motorom, u ponudi je u bogatom paketu opreme koja između ostalog uključuje aluminijumske naplatke od 21 cola - 5007 Style, pokretni panoramski krov, sedišta sa grejanjem presvučena kožom, LED svetla, električno sklapanje retrovizora, zatamnjena stakla, dupli touch screen monitor, elektro otvaranje/zatvaranje prtljažnika, navigacioni sistem, kameru za vožnju unazad…

Standardna oprema uključuje vrhunske bezbednosne sisteme, kao i dekorativne elemente u unutrašnjosti koji čine ovu ponudu još privlačnijom.

Unutrašnjost je konforna i ergonomski prilagođena vozaču. Zabavne sadržaje kontroliše moćni InControl Touch Pro sistem, koji u sinergiji sa vrhunskim britanskim brendom audio uređaja Meridian u Surround sistemu, pruža izuzetan doživljaj.

Klirensom od čak 278 mm i vrhunskim oslanjanjem, varijabilne simetrije i stalnim 4x4 pogonom, ovaj punokrvni predstavnik Land Rover luksuzne terenske porodice,  omogućava udobnu i bezbednu vožnju u gradu i na dugim putovanjima, ali i po nepristupačnim terenima.

Automobil je pokriven trogodišnjom garancijom (tri godine ili pređenih 100.000 km) kao i trogodišnjom putnom asistencijom u Evropi.


Ime i prezime
Komentar