Stigao novi Land Rover Defender 90

03. Mar 2021

Land Rover Defender 90

 

Vođen strašću i poštovanjem originalnog modela, novi Defender nudi novi spektar sposobnosti i napredne tehnologije za sve podloge kako bi bio unapređen za avanture 21. veka, istovremeno ostajući veran pionirskom duhu koji je već 71 godinu glavno obeležje Land Rovera.

 

Novi Defender 90 uspešno je prošao više od 62.000 inženjerskih ispitivanja dok su platforma i struktura karoserije dizajnirane tako da bi izdržale Land Roverov postupak ispitivanja u ekstremnim uslovima - ponovljeni i kontinuirani udarci, daleko iznad normalnog standarda za SUV i putničke automobile.

 

Defender 90 je sposoban da podiže nivo za off-road robusnost i on-road udobnost. Kreće se u gustom gradskom saobraćaju jednako uspešno kao što se penje planinama, prelazi pustinje i podnosi temperature ispod nule. Njegovo precizno podešeno upravljanje istovremeno nudi užitak u vožnji i prvoklasnu udobnost na svim vrstama podloga.

 

Defender 90 je tehnološki toliko napredan koliko je i izdržljiv, a opremljen je novim informativno-zabavnim sistemom Pivi Pro. Nova generacija ekrana osetljivog na dodir je intuitivnija i lakša za upotrebu i zahteva manje unosa za obavljanje čestih radnji, dok njeno stalno uključivanje garantuje gotovo trenutne odgovore.

 

Novi Defender 90 dostupan je sa pet ili šest sedišta. Gama se sastoji od Defender, S, SE, HSE, First Edition i vrhunskih Defender X i X-Dynamic modela, a kupci mogu da personalizuju svoj automobil na više načina kroz četiri paketa dodatne opreme. Paketi Explorer, Adventure, Country i Urban daju automobilu Defender 90 različitu jedinstvenost s mnoštvom detalja.

  

Defender 90 je u ponudi sa pet verzija motora: 3.0 dizel 200 KS, 3.0 dizel 250 KS, 3.0 dizel 300 KS, benzinski 2.0 300 KS i benzinski 3.0 400 KS. 


Ime i prezime
Komentar