Nova verzija Land Rover Defendera

23. Sep 2020

Land Rover Defender X-DynamicLand Rover Defender X-DynamicLand Rover Defender X-Dynamic

 

Novi X-Dinamic za Land Rover Defender 90 i 110 nudi izbor različitih elemenata spoljašnjeg i unutrašnjeg dizajna. Na primer, po prvi put postoji izbor pojedinačnih opcija, uključujući pokretni krov od tkanine za Defender 110, Land Rover Defender namenski paket ogibljenja za Defender 90, premium LED farovi, Meridian Sound Sistem, head-up displej i prednja svetla za maglu. Automobil je opremljen trećim redom sedišta, trozonskom klimom sa sistemom hlađenja zadnjeg reda i sistemom za jonizaciju vazduha u kabini.

 

Sada pored D200 četvorocilindarskog dizel motora maksimalne snage 200 KS i benzinskog P400 sa blagom hibridnom tehnologijom MHEV, koji razvija snagu od 400 KS dodat je novi linijski šestocilindarski Ingenium D250 dizel motor. Posebno za rusko tržište, blagi hibridni pogonski agregat ima maksimalnu snagu od 249 KS. Svi nivoi opreme opremljeni su osmostepenim automatskim menjačem i  sistemom stalnog pogona na sva četiri točka.

 

Novi inteligentni sistem pogona na sva četiri točka koristi podatke različitih senzora u automobilu i informacije o postupcima vozača za kontinuiranu raspodelu obrtnog momenta između osovina, u zavisnosti od trenutnih uslova na kolovozu. Sistem optimizuje vuču i dinamiku za efikasnije performanse pogonskog sklopa, što rezultira poboljšanom potrošnjom goriva i smanjenom emisijom ugljen-dioksida bez ugrožavanja terenskih sposobnosti.

 

Prvi primerci novog Defendera pojaviće se u salonima dilera Land Rovera tokom jeseni ove godine.


Ime i prezime
Komentar