Novi Citroën diler na Novom Beogradu

20. Nov 2019

Autopromet

Kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik Citroën vozila i rezervnih delova, proširila je svoju dilersku mrežu na teritoriju Novog Beograda. Sada kupci Citroën vozila mogu da pogledaju vozila ili obave test vožnju i na novoj lokaciji u ulici Autoput br. 5 u salonu kompanije Autopromet. Pored toga, svi vozači Citroën-a mogu da dođu na servis ili da nabave rezervne delove na istom mestu, čime je ponuda novog dilera kompletirana.

Nakon nekoliko meseci od ulaska u zvaničnu dilersku mrežu i postizanja odličnih rezultata, kompanija Autopromet organizovala je konferenciju za novinare na kojoj je predstavila dosadašnje rezultate i planove za naredni period.

Autopromet, kao ovlašćeni distributer i serviser Citroën vozila u Srbiji, nudi nabavku novih vozila ovog francuskog proizvođača iz putničkog i komercijalnog programa, održavanje po najvišim standardima i nabavku originalnih rezervnih delova. U servisu kompanije Autopromet mogu da se obave mehaničarske i limarsko-farbarske usluge, autodijagnostika i autoelektronika kao i vulkanizerske usluge.

Autopromet je kompanija koja kroz porodični biznis posluje više od 20 godina. Uživa veliki ugled i poverenje kupaca, tako da će svi koji se odluče da posete novobeogradski prodajno-servisni centar biti više nego zadovoljni profesionalnim odnosom zaposlenih. Istaknuto je da se predstavljanje novog dilera dešava paralelno sa objavljivanjem nove prodajne kampanje za Citroën komercijalna vozila, što će svakako povećati ineresovanje poslovnih korisnika. Salon i servis otvoreni su svakog radnog dana do 18 časova, subotom do 14 časova.


Ime i prezime
Komentar