Novi Land Rover Defender na brutalnim testovima

30. Apr 2019

Land Rover Defender
Na dan kada se proslavlja Svetski dan Land Rovera, 30. april, kompanija Land Rover objavila je planove za okončanje završne faze testiranja novog modela Land Rover Defender, u saradnji sa Tusk Trust kompanijom.

Flota Land Rover Defendera dostigla je zadati cilj od pređenih 1,2 miliona kilometara u test vožnji, pre ulaska u završnu fazu testiranja.

Kako bi proizvođač bio siguran da vozila mogu da zadovolje i najzahtevnije avanturiste, novi Land Rover Defender je testiran na nekim od najnepristupačnijih terena za planeti. Izlagan je pustinjskim temperaturama višim od 50 stepeni Celzijusa, Artktičkim gde temperatura pada ispod -40o C, i vožen na nadmorskoj visini od 10.000 stopa u Stenovitim planinama Kolorada. Do trenutka predstavljanja, novi Defender trebalo bi da završi ukupno 45.000 testova, računajući dosadašnje.

Partner u obavljanju finalnih testova modela Land Rover Defender, biće Tusk Trust, a vozila će da budu testirana u Keniji, gde će posebno kamuflirani Defender da prevozi teške terete, prelazi reke i prenosi zalihe preko 14.000 hektara terena koji ne opraštaju greške, u okviru Borana rezervata prirode.


Ime i prezime
Komentar