Obnovljen Renault Kadjar

11. Feb 2019

Renault KadjarRenault KadjarRenault Kadjar

Renault Kadjar jedna je od ikona segmenta kompaktnih SUV vozila. Od predstavljanja 2015. godine svojim fluidnim linijama, dinamičnim voznim osobinama i udobnošću privlači veliki broj kupaca, kojima je isporučeno više od 450.000 primeraka. Pritom je iskoristio iskustvo Nissana u proizvodnji pogona na sve točkove i istakao se terenskim sposobnostima.

Novi Kadjar, poboljšan je u svim segmentima. Pokreću ga novi, snažniji i štedljiviji benzinski i dizel motori koji donose više uživanja u vožnji.

Dizajn je dinamičniji i moderniji. Novi Kadjar zadržao je prepoznatljiva obeležja dizajna SUV vozila i pritom postao još privlačniji i još luksuzniji.

U obnovljenom Kadjaru poseban naglasak stavljen je na udobnost, kvalitet i ergonomski dizajn. Unutrašnjost je takođe prerađena što svakodnevnu vožnju čini još prijatnijom.

"Predstavljen 2015. godine, Kadjar je jedan od ključnih modela u paleti Renault, automobil globalnih ambicija koji je već pronašao svoj put do više od 450.000 kupaca u pedeset zemalja. Obnovljeni Kadjar učvrstiće svoj položaj još modernijim, elegantnijim dizajnom, većom udobnošću i boljim kvalitetom. Pritom nastaviće da nudi i pogon na četiri točka, s obzirom na to da se time izdvaja od konkurenata na tržištu." - Olivier Tschanhenz, zamenik direktora odeljenja za marketing u Renaultu.


Ime i prezime
Komentar